Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Спосіб введення: | Зовнішнє |
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
---|
Склад
діюча речовина: 1 г мазі містить ністатину 100 000 ОД; допоміжні речовини: препарат ОС-20 (суміш поліетиленгліколю (макроголу) та цетостеарилового ефіру), спирт цетостеариловий, олія мінеральна, поліетиленоксид - 400, вода очищена.
Показання
Захворювання шкіри, спричинені грибами роду Candida.
Протипоказання
Підвищена чутливість до ністатину або до інших компонентів препарату.
Спосіб застосування та дози
Ністатинову мазь застосовувати місцево. Мазь наносити тонким шаром на уражену поверхню шкіри 1-2 рази на добу протягом 7-10 днів.
При хронічних рецидивуючих та генералізованих кандидомікозах проводити повторні курси лікування з перервами між ними 2-3 тижні.
Придбати Нiстатинова мазь 15 г туба можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Нiстатинова мазь 15 г туба серед різних аптек міста становить 77.56 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Нiстатинова мазь 15 г туба, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Нiстатинова мазь 15 г туба?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Нiстатинова мазь 15 г туба?” перед замовленням препарату.