Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Пастилки |
Магній цитрат (Mg) |
48 mg (мг) |
Вітамін DЗ |
10 µg (мкг) |
Допоміжні речовини: цукор, сироп глюкози, кокосова олія, загущувач: гуміарабік (Е414), вода, підкислювач: лимонна кислота (Е330), ароматизатор, натуральний барвник: бета-каротин.
Дієтична добавка, не є лікарським засобом. Без ГМО.
Харчова цінність продукту на 100 g (г): енергетична цінність 1378 kJ (кДж)/329 kcal (кКал); вуглеводи 72 g (г); у тому числі цукор 48 g (г), харчові волокна 2,6 g (г), жири 3,8 g (г), у тому числі ненасичені жирні кислоти 3,4 g (г), білки 0 g (г), сіль 0,01 g (г).
Дітям 4-6 років – 1 пастилка на добу, 7-13 років – 2 пастилки на добу. Рекомендована тривалість споживання протягом 1 місяця, подальше споживання узгоджується з лікарем.
Придбати NatHealth Кальцій + Вітамін Д3 для дітей жувальні пастилки зі смаком персика №24 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на NatHealth Кальцій + Вітамін Д3 для дітей жувальні пастилки зі смаком персика №24 серед різних аптек міста становить 237.39 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати NatHealth Кальцій + Вітамін Д3 для дітей жувальні пастилки зі смаком персика №24, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати NatHealth Кальцій + Вітамін Д3 для дітей жувальні пастилки зі смаком персика №24?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги NatHealth Кальцій + Вітамін Д3 для дітей жувальні пастилки зі смаком персика №24?” перед замовленням препарату.