Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Кому можна: | Дітям |
---|
органічна дитяча молочна суміш 40% (органічна суха частково демінералізована молочна сироватка, органічне сухе збиране молоко, органічна пальмоядрова, органічна рапсова та органічна соняшникова олії, органічне кукурудзяне борошно, вітамін C, заліза сульфат, цинку сульфат, вітамін Е, ніацин, пантотенова кислота, вітамін В1, вітамін A, вітамін В6, калію йодат, вітамін B2, фолієва кислота, вітамін К, селен, міді сульфат, вітамін D, біотин), пластівці органічних злаків (борошно з цільних зерен органічного вівса 13%, борошно з цільних зерен органічної пшениці, органічна пшенична крупа), органічна суха частково демінералізована молочна сироватка, концентрат органічного яблучного соку із солодких сортів яблук 8%, органічне сухе збиране молоко, екстракт з яблук 0,4%, кальцію карбонат, вітамін В1, вітамін A, вітамін D.
Містить глютен.
Переваги продукту:
Злаки є важливою складовою збалансованого харчування Вашого малюка.
Зовнішні шари зернини особливо багаті на вітаміни та поживні речовини, тому для борошна ми використовуємо цільні зерна вівса, що робить молочну органічну кашу НіРР «На добраніч» особливо корисною.
Наші зігріті сонцем фрукти збираються лише тоді, коли досягають максимально
Придбати Молочна органічна каша HiPP «Вівсяна з яблуком» «На добраніч», 250 г можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Молочна органічна каша HiPP «Вівсяна з яблуком» «На добраніч», 250 г серед різних аптек міста становить 166.46 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Молочна органічна каша HiPP «Вівсяна з яблуком» «На добраніч», 250 г, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Молочна органічна каша HiPP «Вівсяна з яблуком» «На добраніч», 250 г?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Молочна органічна каша HiPP «Вівсяна з яблуком» «На добраніч», 250 г?” перед замовленням препарату.