Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дітям |
---|
Органічні фрукти 100%:
*з концентрованого органічного соку.
Фруктове пюре «Банан-Груша-Манго» - це 100% фруктове пюре з органічних фруктів, гомогенізоване, без додавання цукру та без підсолодження концентрованим соком.
У зручній м’якій упаковці (пауч). Пастеризоване.
Не містить глютену.
Без ароматизаторів, без барвників, без консервантів.
Без ГМО.
Знак HiPP ORGANIC гарантує найвищу якість органічних продуктів HiPP та застосування до них більш суворих вимог у порівнянні з вимогами законодавства Європейського Союзу щодо органічних продуктів.
Перед початком споживання необхідна консультація лікаря.
Можлива підвищена чутливість до інгредієнтів продукту.
Починайте з 1 ч. ложки та поступово збільшуйте кількість:
Придбати Пюре фруктове HiPP Hippis Банан-Груша-Манго 100 г можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Пюре фруктове HiPP Hippis Банан-Груша-Манго 100 г серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Пюре фруктове HiPP Hippis Банан-Груша-Манго 100 г, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Пюре фруктове HiPP Hippis Банан-Груша-Манго 100 г?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Пюре фруктове HiPP Hippis Банан-Груша-Манго 100 г?” перед замовленням препарату.