Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек

Міофолік саше 2 г №30
Зовнішній вигляд товару може відрізнятися від зображеного
в наявності
Артикул 015616Код реєстрації
880.50 - 1,116.00 грн

880.50 - 1,116.00 грн

Фармакологічні властивості

Форма випуску: порошок для орального розчину
Кому можна: Дорослим
Спосіб введення: Всередину / перорально
Температура зберігання: Кімнатна температура
Взаємодія з їжею: Не має значення

Склад

1 саше містить:

міо-інозитол 2000 мг
фолієву кислоту у формі глюкозамінової солі (6S)-5-метилтетрагідрофолату 200 мкг
вітамін B12 (ціанокобаламін) 2,5 мкг

Без ГМО.

Властивості

Міо-інозитол бере участь у нормалізації менструального циклу і овуляції, у функціонуванні репродуктивної системи організму і правильному розвитку ембріона, поліпшує загальний метаболізм органів і систем.

Основною функцією міо-інозитолу є участь у внутрішньоклітинній передачі сигналу і забезпеченні функціонування рецепторів інсуліну, репродуктивних гормонів, факторів росту, катехоламінів.

Міо-інозитол застосовують для підтримання функціонування репродуктивної і серцево-судинної систем, імунітету та центральної нервової системи, покращення метаболізму цукрів та функціонування нирок і печінки, нормалізації рівня тестостерону і пролактину у плазмі крові. Міо-інозитол застосовують при синдромі полікістозних яєчників; для покращення фертильності; при діабеті ІІ типу та інсулінорезистентності; при недостатньому або незбалансованому харчуванні; як допоміжній засіб при хронічних гепатитах і захворюваннях печінки; для профілактики гіповітамінозу.

Міо-інозитол  чинить наступний вплив на організм людини:

• сприяє підвищенню фертильності;
  • сприяє відновленню менструального циклу і овуляції;
  • покращує дозрівання і якість статевих клітин, вихід дозрілих форм;
  • покращує чутливість до інсуліну;
  • сприяє усуненню деяких проблем зі шкірою та зменшенню на
Цей препарат в аптеках м. Київ
На карті Cписок
Бажаємо здоров'я02092, м.Київ, вул.Рогозівська,6
940.5 грн
Бажаємо здоров'я01032, м.Київ, вул.Петлюри Симона,2/4
940.5 грн
Аптека оптових цін (Київська 49)м. Київ, Печерський р-н, б-р Миколи Міхновського, буд. 30-А
943.8 грн
Аптека оптових цін (Київська 16)м. Київ, Солом'янський р-н, просп. Повітряних Сил, буд. 50/2, прим. 26
943.8 грн
Бажаємо здоров'я02068, м.Київ, пр-т Григоренка Петра,32-Д
944 грн
Аптека оптових цін (Київська 48)м. Київ, Дарницький р-н, просп. Бажана Миколи, буд. 3г
945.3 грн
Бажаємо здоров'я02002, м.Київ, вул.Андрея Шептицького Митрополита(вул.Луначарського),24, прим.297
946.5 грн
Бажаємо здоров'я02095, м.Київ, вул.Княжий Затон,9, прим.453
956.5 грн
Бажаємо здоров'я04202, м.Київ, пр-т Литовський( Мінський),4
960 грн
Бажаємо здоров'я04212, м.Київ, вул.Героїв полку "Азов"(Маршала Малиновського),4-В, прим.268
960 грн
Бажаємо здоров'я04119, м.Київ, вул.Деревлянська,12/42
960.5 грн
Бажаємо здоров'я01054, м.Київ, вул.Хмельницького Богдана,37
960.5 грн
Показати ще 20 аптек

З цим товаром також купують

Товари які зараз купують

Онлайн-консультація з професійним лікарем не виходячи з дому
Замовити консультацію

Як купити Міофолік саше 2 г №30?

Придбати Міофолік саше 2 г №30 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Міофолік саше 2 г №30 серед різних аптек міста становить 998.8 грн.

За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Міофолік саше 2 г №30, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.

Як оформити замовлення?

1. Вибрати відповідну аптеку за ціною та розташуванням
  2. Додати його до кошика (якщо хочете замовити ще) або замовити з доставкою (доставку у вашому місті на відділення Нової пошти або кур'єром за адресою)
  3. Перевірити наявність всіх обраних товарів у цій аптеці, якщо товари не всі, потрібно вибрати іншу аптеку.
  4. Введіть ваші дані та натисніть “Оформити замовлення”.
  5. Вам буде надіслано повідомлення від Doc.ua про підтвердження замовлення.
  6. Очікуйте на отримання повідомлення від аптеки протягом 20 хвилин про статус бронювання вашого замовлення.

Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Міофолік саше 2 г №30?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Міофолік саше 2 г №30?” перед замовленням препарату.