Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Таблетки |
---|---|
Кому можна: | Дорослим, Аллергікам, Діабетикам |
Спосіб введення: | Всередину / перорально |
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
---|
діюча речовина: mianserin;
1 таблетка містить: міансерину гідрохлорид – 10 мг, 30 мг або 60 мг;
допоміжні речовини: кальцію гідрофосфату дигідрат, метилцелюлоза, кремнію діоксид колоїдний безводний, магнію стеарат, крохмаль кукурудзяний, вода очищена;
плівкова оболонка: сепіфілм 752 білий (гіпромелоза, целюлоза мікрокристалічна, поліоксил 40 стеарат, титану діоксид), макрогол 8000, вода очищена.
Депресивні стани різного походження.
Маніакальні стани, тяжкі порушення функцій печінки.
Таблетки Міасер® слід приймати внутрішньо, ковтати не розжовуючи, запиваючи водою.
Дозу препарату визначає лікар індивідуально для кожного пацієнта.
Для дорослих рекомендована початкова доза Міасеру® становить 30 мг на добу. Дозу препарату можна поступово підвищувати кожні 3-4 дні для досягнення оптимального клінічного ефекту. Як правило, ефективна добова доза Міасеру® становить 60-90 мг, максимальна – 90 мг.
Лікування пацієнтів літнього віку починають з дози 30 мг на добу. Надалі дозу Міасеру® можна поступово підвищувати. Підтримувальна ефективна добова доза препарату може бути дещо нижчою, ніж звичайна доза для дорослих.
Добову дозу Міасеру® можна розподілити на декілька прийомів, але краще приймати препарат за один прийом ввечері, враховуючи його сприятливий вплив на нічний сон.
Лікування адекватними дозами Міасеру® має призвести до відчутних позитивних результатів протягом 2-4 тижнів терапії. Якщо реакція недостатня, д
Придбати Міасер таблетки 60 мг №20 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Міасер таблетки 60 мг №20 серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Міасер таблетки 60 мг №20, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Міасер таблетки 60 мг №20?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Міасер таблетки 60 мг №20?” перед замовленням препарату.