Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Температура зберігання: | Кімнатна температура |
---|---|
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
діюча речовина: кветіапін;
1 таблетка, вкрита плівковою оболонкою, містить 25 мг або 100 мг, або 200 мг кветіапіну фумарату еквівалентно кветіапіну;
допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна; повідон K29-32; кальцію гідрофосфат дигідрат; натрію крохмальгліколят (тип А); лактоза, моногідрат; магнію стеарат;
для 25 мг: оболонка Opadry II Pink 33G34594 (гіпромелоза 6cP; титану діоксид (Е 171); лактоза, моногідрат; макрогол 3350; триацетин; заліза оксид жовтий (Е 172); заліза оксид червоний (Е 172));
для 100 мг: оболонка Opadry II Yellow 33G32578 (гіпромелоза 6cP; титану діоксид (Е 171); лактоза, моногідрат; макрогол 3350; триацетин; заліза оксид жовтий (Е 172));
для 200 мг: оболонка Оpadry II White 33G28435 (гіпромелоза 6cP; титану діоксид (Е 171); лактоза, моногідрат; макрогол 3350; триацетин).
Лікування шизофренії.
Лікування біполярних розладів:
- Підвищена чутливість до будь-якого з компонентів препарату.
- Одночасний прийом інгібіторів цитохрому Р450 3А4, таких як інгібітори ВІЛ-протеази, азольних протигрибкових препаратів, еритроміцину, кларитроміцину та нефазодону (див. розділ «Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій»).
Для кожного показання існують різні схем
Починаючи з 1 серпня 2022 року згідно із законом “Наказ МОЗ України від 21.07.2022 р. № 1284” придбати Кветіксол таблетки 200 мг №30 можливо лише за наявності електронного рецепту. А вже з 1 квітня 2023 року було внесено зміни до закону, згідно з “Наказом МОЗ України від 15.03.2023 № 494” він поширився на інші препарати, зокрема всі рецептурні лікарські засоби.
За допомогою сервісу Doc.ua - Eрецепт за 10 хвилин ви можете отримати рецепт на ліки у Києві та Україні щоб купити Кветіксол таблетки 200 мг №30 . В умовах нашого часу похід до лікаря не завжди є можливим. Наш сервіс покликаний вирішити проблему неможливості оффлайн відвідування спеціаліста. Не виходячи з дому, за допомогою Doc.ua – Eрецепт пройдіть консультацію лікаря з подальшою можливістю отримання рецепту на Кветіксол таблетки 200 мг №30 .
Наявність декларації із сімейним лікарем не є обов'язковою умовою.
Придбати Кветіксол таблетки 200 мг №30 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Кветіксол таблетки 200 мг №30 серед різних аптек міста становить 746.74 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Кветіксол таблетки 200 мг №30 , а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Кветіксол таблетки 200 мг №30 ?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Кветіксол таблетки 200 мг №30 ?” перед замовленням препарату.