Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек

Гепатострім порошок по 5 г №14 у стіках
Зовнішній вигляд товару може відрізнятися від зображеного
в наявності
Артикул 026267Код реєстрації
719.20 - 967.99 грн

719.20 - 967.99 грн

Фармакологічні властивості

Форма випуску: порошок для орального розчину
Кому можна: Дорослим
Спосіб введення: Всередину / перорально
Температура зберігання: від 5°C до 25°C
Взаємодія з їжею: Після

Склад

1 саше (порошок масою 5 g/г) містить: L-аргінін – 1500 мг/mg; бетаїн – 1500 мг/mg.; L-карнітин – 500 мг/mg;. допоміжні речовини: мальтодекстрин (Е459), ерітрітол (Е968), сукралоза ( Е955), лимонна кислота (Е330), інулін, ароматизатор «Апельсин».

Опис

L-аргінін – амінокислота, яка бере участь у біосинтезі білка, в метаболізмі сечовини, сприяє виділенню кінцевих продуктів розпаду білка, посилює детоксикаційну функцію печінки. Аргінін є важливою складовою в процесі біосинтезу оксиду азоту (NO), здійснює регуляцію судинного тонусу, сприяє підтриманню азотистого балансу, виведенню остаточного токсичного азоту, чинить антиоксидантну дію, нормалізує мікроциркуляцію в печінці, насичує її киснем, поліпшує показники гепатопортальної гемодинаміки.

Аргінін також покращує внутрішньоклітинний обмін у гепатоцитах, стимулює їх активність, знижує утворення шкідливих для клітин печінки вільних радикалів, зменшує гіпоксію та запалення, сприяє регенерації гепатоцитів.

L-карнітин - регулює обмін жирів, сприяє розщепленню жирних довголанцюгових кислот і заміщенню жирнокислотного метаболічного шунта вуглеводами, зменшує показники жирової дистрофії печінки, поліпшує засвоєння їжі.

Бетаїн - ліпотропна речовина, яка бере участь у біосинтезі фосфоліпідів, транспорті тригліцеридів, окисненні та утилі

Цей препарат в аптеках м. Київ
На карті Cписок
Бажаємо здоров'я04202, м.Київ, пр-т Рокоссовського Маршала, 3
733.26 грн
Аптечна мережа 911 (Київ-Хрещатик 22)м. Київ, Шевченківський р-н, вул. Хрещатик, буд. 22
886.2 грн
АНЦвул. Лісківська, 12/1
742 грн
Аптека Копійкапр. Перемоги, 136
742 грн
АНЦвул. Д. Щербаковського, 47 (Щербакова)
754.6 грн
АНЦбул. Вацлава Гавела, 54/26 (Івана Лепсе)
АНЦвул. О.Тихого (Виборгська), 40/16
АНЦвул.Попудренка, 54-В
Аптека Копійкавул. Декабристів, 12-А
Показати ще 20 аптек

Товари які зараз купують

Онлайн-консультація з професійним лікарем не виходячи з дому
Замовити консультацію

Як купити Гепатострім порошок по 5 г №14 у стіках?

Придбати Гепатострім порошок по 5 г №14 у стіках можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Гепатострім порошок по 5 г №14 у стіках серед різних аптек міста становить 804.99 грн.

За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Гепатострім порошок по 5 г №14 у стіках, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.

Як оформити замовлення?

1. Вибрати відповідну аптеку за ціною та розташуванням
  2. Додати його до кошика (якщо хочете замовити ще) або замовити з доставкою (доставку у вашому місті на відділення Нової пошти або кур'єром за адресою)
  3. Перевірити наявність всіх обраних товарів у цій аптеці, якщо товари не всі, потрібно вибрати іншу аптеку.
  4. Введіть ваші дані та натисніть “Оформити замовлення”.
  5. Вам буде надіслано повідомлення від Doc.ua про підтвердження замовлення.
  6. Очікуйте на отримання повідомлення від аптеки протягом 20 хвилин про статус бронювання вашого замовлення.

Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Гепатострім порошок по 5 г №14 у стіках?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Гепатострім порошок по 5 г №14 у стіках?” перед замовленням препарату.