Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | олія |
---|---|
Кому можна: | Дорослим |
Температура зберігання: | від 5°C до 25°C |
---|
Ефірна олія лаванди має чудовий набір корисних для людського організму властивостей – надає протиопікову, противірусну, антисептичну, регенеруючу, противірусну, болезаспокійливу і заспокійливу дію. Знімає бронхоспазм; підсилює опір організму до перевтоми, викликає підвищену розумову активність, знімає нервову напругу. Рекомендовано в лікувально-косметичних засобах для застосування в комплексній терапії при опіках, гнійних ранах, виразках, пролежнях. Як протизапальний засіб використовується для гігієни статевих органів. Є ефективним засобом від молі та для ароматизації приміщення.
Склад
Монокомпонентні ефірні олії: аїру, анісу, апельсина, бергамоту, валеріани, ванілі, вербени, гвоздики, герані, грейпфруту, ялини, жасмину, іланг-ілангу, імбиру, ісопу, кедру, кипарису, коріандру, кориці, лаванди, лавру, ладану, лайму, лимону, майорану, мандарину, меліси, мири, мирту, ялівцю, мускатного горіха, м’яти, неролі, пальмарози, пачулі, петітгрейн, ялиці, полину, троянди, розмарину, рожевого дерева, сандалу, сосни сибірської, сосни, тим’яну, туї, фенхелю, чайного дерева, шавлії, евкаліпту.
Спосіб застосування
Методи застосування ефірних олій:
Ін
Придбати Ефірна олія Фармаком, Лаванда, 20 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Ефірна олія Фармаком, Лаванда, 20 мл серед різних аптек міста становить 157.3 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Ефірна олія Фармаком, Лаванда, 20 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Ефірна олія Фармаком, Лаванда, 20 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Ефірна олія Фармаком, Лаванда, 20 мл?” перед замовленням препарату.