Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Кому можна: | Дорослим |
Спосіб введення: | Вагінально |
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
---|
діюча речовина: повідон-йод; 1 вагінальний супозиторій містить 200 мг повідон-йоду (відповідає 18-24 мг активного йоду); допоміжні речовини: макрогол 1000.
Гострі та хронічні вагінальні інфекції (кольпіт):
змішані інфекції;
Передопераційна профілактика при хірургічних операціях у піхві або діагностичних процедурах.
Препарат застосовувати вагінально.
Рекомендується застосовувати препарат 1 раз на добу протягом 7 днів.
У випадку більш тяжких інфекцій рекомендується застосовувати протягом ще 7 днів. При стійких інфекціях препарат призначати 2 рази на добу (після консультації з лікарем).
Супозиторій вийняти з оболонки і після зволоження ввести глибоко у піхву.
Під час
Придбати Бетадин суппозиторії ваг. 200 мг №14 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Бетадин суппозиторії ваг. 200 мг №14 серед різних аптек міста становить 306.53 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Бетадин суппозиторії ваг. 200 мг №14, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Бетадин суппозиторії ваг. 200 мг №14?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Бетадин суппозиторії ваг. 200 мг №14?” перед замовленням препарату.