Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Метилсалицилат - 5,7%,
левоментол - 5,7%,
камфора - 1,2%,
токоферолу ацетат - 2%.
Знеболюючий пластир «Аргетт» рекомендується для симптоматичного полегшення болю в м'язах і суглобах, яка виникає при розтягуванні і запаленні м'язів і зв'язок, травматичного або іншого походження, включаючи біль у спині і суглобах.
Тільки для зовнішнього застосування.
Не використовуйте більше двох пластирів на добу.
Продукт не призначений для застосування внутрішньо.
Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Заборонене одночасне використання з грілкою.
Припинити застосування пластиру і звернутися до лікаря: в разі погіршення стану шкіри (поява висипу, свербіння або сильні подразнення шкіри), при збереженні симптомів протягом 7-ми днів або повторній появі симптомів після нетривалого поліпшення стану.
Не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.
Перед використанням дорослим і дітям старше 18-ти років необхідно очистити і просушити уражену ділянку шкіри і накласти пластир, попередньо звільнивши від захисної плівки.
Кожен пластир може використовуватися протягом 8-12 годин.
Дітям старше 18-ти років.
Придбати Аргетт пластир знеболюючий 10см x 12см №5 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Аргетт пластир знеболюючий 10см x 12см №5 серед різних аптек міста становить 330.85 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Аргетт пластир знеболюючий 10см x 12см №5 , а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Аргетт пластир знеболюючий 10см x 12см №5 ?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Аргетт пластир знеболюючий 10см x 12см №5 ?” перед замовленням препарату.