Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Спрей |
---|---|
Кому можна: | Дорослим, Дітям |
Спосіб введення: | для носа |
Температура зберігання: | від 5°C до 25°C |
---|---|
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
Вода дистильована, морська сіль, Д-Пантенол.
Гігієнічно-профілактична допомога в усуненні ринітних проявів різного походження. Промивання носових пазух. Розм´якшення кірочок у носовій порожнині. АКВА СПРЕЙ+Д-Пантенол 0,65%-назальний спрей для гігієнічно-профілактичного догляду за носовою (ротовою) порожниною.
Дітям до 2-х років по 1 дозі, дітям з 2-х років - по 1-2 дози в кожний носовий хід або ротову порожнину (слизову оболонку горла) 3-4 рази на добу. 1 доза - одно вприскування. Дітям до 12 років застосовувати в присутності дорослих.
Застосовувати з обережністю при підвищеній чутливості до окремих компонентів.
Придбати Аква Спрей плюс Д-пантенол назальний спрей 0.65 % 45 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Аква Спрей плюс Д-пантенол назальний спрей 0.65 % 45 мл серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Аква Спрей плюс Д-пантенол назальний спрей 0.65 % 45 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Аква Спрей плюс Д-пантенол назальний спрей 0.65 % 45 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Аква Спрей плюс Д-пантенол назальний спрей 0.65 % 45 мл?” перед замовленням препарату.