Киев
Врач онлайн

Скидка на консультацию+ультразвуковую диагностику предстательной железы у врача Заседи Ю.И.

В течение апреля в "Клинике "Мужского здоровья+" предоставляется скидка на консультацию+ультразвуковую диагностику предстательной железы у доктора медицинских наук уролога-андролога, сексолога высшей категории.
До конца акции осталось
29 дней
02:34:06
Об акции

Ви маєте прекрасну можливість скористатися нашою акційною пропозицією на консультацію+ультразвукову діагностику предстательной железы у доктора мед. наук уролог-андролог, сексолог высшей категории со скидкой.

Акція включає огляд, збір анамнезу, консультацію та ультразвукову діагностику предстательной залози.

Преимущества "Клиники "Мужского здоровья+":

• Головний лікар «Клініки» «Мужского здоровья+» доктор медичних наук - має багаторічний досвід у сфері урології, андрології та сексології та є лікарем вищої категорії.
  • «Клініка «Чоловік здоров'я+» - це команда висококласних фахівців і новітнього обладнання, яке використовується для лікування і діагностики урологічних і сексологічних захворювань.
  • Ми розуміємо, що кожен пацієнт – унікальна особистість, тому наші консультації завжди індивідуалізовані і спрямовані на рішення вашого конкретного запиту.
Врачи в акции
Заседа Юрий Игоревич