цифровий медичний сервіс

Медичне партнерство DOC.UA з Мережею клінік «Медична Зірка»

«Здоров’я команди»

Ваш бізнес ефективніший, коли співробітники здорові. Інвестуйте в людей, а не в лікарняні

Вниз

Сучасний медичний супровід у смартфоні кожного співробітника

— це доказ того, що компанія цінує та дбає про свою команду.

Впроваджуйте інноваційний цифровий медичний сервіс у корпоративну культуру. Створюйте середовище, де люди хочуть бути цінними та ефективними.

Про сервіс

Про сервіс

Ми пропонуємо інноваційне рішення для корпоративного сектору — цифровий медичний сервіс, що забезпечує співробітникам оперативний доступ до кваліфікованої медичної допомоги. Це можливість консультуватися з лікарями онлайн, отримувати консультативні висновки, довідки, е-рецепти та е-лікарняні без відвідування клінік. Також доступні пакети з офлайн-послугами: виїзд корпоративного лікаря, аналізи, виїзна вакцинація, сезонний чекап, лекції та тренінги.

Інвестиція

Інвестиція в здоров’я команди: чому це вигідно роботодавцю?

Класичний візит до лікаря — це 2–3 години втраченого часу на дорогу та черги. Наш сервіс усуває ці витрати. Співробітник витрачає час лише на консультацію, не залишаючи робочого місця. Медична допомога стає частиною графіка, а не причиною його зупинки. Це гарантує безперервність бізнес-процесів і мінімізує відсутність персоналу на робочому місці.

Посилює лояльність

Створення ціннісного соцпакета, який демонструє турботу про працівників та їхніх дітей. Це зміцнює емоційний зв'язок із брендом роботодавця та підвищує лояльність працівників на 85%.

Підвищує продуктивність

Покращення фізичного стану та енергійності команди, що впливає на результативність. Втрати продуктивності у працівників, які працюють через силу при мігренях або стресі, зменшуються на 15-25%.

Запобігає додатковим витратам

Раннє виявлення захворювань до того, як вони стануть критичними для співробітника та бізнесу. Можливість ухвалювати обґрунтовані рішення щодо внутрішніх переміщень працівників.

Заощаджує гроші

Пряме зниження витрат на оплату лікарняних на 15-30% та мінімізація втрат від відсутності персоналу на робочих місцях. Завдяки профілактиці та ранній діагностиці тривалість хвороби зменшується з 7-10 днів до 3-6.

Спрощує HR-процеси

Економія до 15 годин на місяць на адмініструванні лікарняних та документів. Отримання звітів про статистику звернень працівників до лікарів для прийняття ефективних управлінських рішень (за запитом).

Легко інтегрується

Поєднується зі наявними корпоративними сервісами, наприклад, з програмами підтримки ментального здоров'я.

Що отримують

Що отримують ваші співробітники?

Доступ звідусіль Лікар в смартфоні, незалежно від місця перебування працівника (навіть за кордоном).

Відсутність стресу Не потрібно відпрошуватися чи стояти в чергах до лікаря.

Все включено Від консультацій для дорослих та дітей до е-рецепту, направлення та е-лікарняного в Електронній системі охорони здоров’я (ЕСОЗ).

Персональний супровід Медичний асистент допоможе знайти ліки за найкращою ціною та записатися на обстеження.

Пакети послуг

Пакети послуг

Кількість консультацій лікарів у кожному з пакетів безлімітна. Терапевти консультують в режимі чергування з 8:00 до 20:00 (пн-пт). Лікарі вторинних спеціалізацій консультують за попереднім записом з 9:00 до 18:00 (пн-пт). Тривалість консультацій — 20 хв.

БАЗОВИЙ

Консультації терапевта
Асистанс КЦ
Консультації педіатра
Консультації лікарів вузьких спеціалізацій
Лекції / Тренінги (1 раз на рік)
Виїзд корпоративного лікаря (1 раз на рік)
Лабораторні аналізи (1 раз на рік)
Сезонний чекап
Виїзна вакцинація від грипу
ПРЕМІУМ

від 820 грн/місяць

від 9840 грн/рік

Чому обирають

Чому обирають «Здоров’я команди»?

Ми об’єднали технологічну потужність DOC.UA та медичну експертизу мережі клінік «Медична Зірка», щоб запропонувати сервіс, який не має аналогів на ринку за співвідношенням ціни та функціоналу.

Прямий доступ без посередників

Ви отримуєте послуги безпосередньо від всеукраїнської мережі клінік. Це не просто страхове покриття, а пряме стратегічне партнерство. Відсутність посередників дозволяє нам тримати ціну значно нижчою, ніж у страхових компаній.

Профілактика замість лікування ускладнень

Ми змінюємо парадигму: не чекаємо, поки працівник захворіє, а робимо медицину частиною корпоративної культури. Наш підхід — це запобігання хворобам, що у довгостроковій перспективі знижує рівень захворюваності та кількість лікарняних у вашій компанії.

Жодної бюрократії та очікувань

Забудьте про складні процедури узгодження:

• Швидкий старт: співробітнику не потрібно чекати на гарантійний лист від страхової.
  • Онлайн-доступ: 90% медичних питань вирішуються миттєво через застосунок.
  • Преміальний виїзний сервіс: профілактичні заходи прямо у вашому офісі.
Повноцінний цифровий кабінет

Готове IT-рішення у смартфоні кожного працівника:

• Сучасний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс застосунку.
  • Зберігання всієї медичної інформації та історії консультацій онлайн.
  • Можливість отримати консультацію чергового лікаря з будь-якої точки.
Онлайн медицина та офіційні документи

Ми працюємо в системі ЕСОЗ (Електронна система охорони здоровʼя). Це дозволяє нашим лікарям:

• Виписувати електронні рецепти (зокрема за програмою «Доступні ліки»).
  • Формувати медичні висновки про тимчасову непрацездатність.
  • Формувати перенаправлення на додаткові обстеження.
Медичний асистанс

Співробітник не залишається наодинці з діагнозом. Медичний асистанс забезпечує:

• Підбір необхідних ліків за найкращою ціною та зручною локацією.
  • Запис до профільних спеціалістів після скерування.
  • Підбір оптимальних діагностичних центрів для обстежень.
Гнучкість та індивідуальність

Ми не пропонуємо шаблонні рішення. Кожен пакет послуг може бути адаптований під конкретний запит вашої компанії. Це забезпечить саме той рівень підтримки, якого потребує ваша команда.

Аналітика

За запитом надаємо звіт про статистику звернень ваших працівників до лікарів, для формування реальної картини здоров’я колективу. Дані деперсоналізовані, відповідно до законодавства України.

Додаткові сервіси від DOC.UA

Спеціальні пропозиції, акції та знижки на запис до лікарів всіх спеціалізацій, обстеження і лабораторні дослідження, а також пошук ліків за кращими цінами.

Як впровадити

Як впровадити сервіс у вашій компанії?

Ми зробили процес запуску максимально простим для менеджменту:

Крок 1. Вибір пакета та активація

Виберіть оптимальний пакет послуг, підпишіть договір та отримайте унікальні промокоди для ваших співробітників.

Крок 2. Розподіл доступів

Передайте промокоди команді як ваш внутрішній інструмент турботи.

Крок 3. Цифрова реєстрація

Співробітники завантажують застосунок DOC.UA, вводять промокод у розділі «Здоров’я команди» та миттєво отримують доступ до послуг.

Крок 4. Результат

Ваша команда користується онлайн-сервісом, а ви отримуєте здоровий та ефективний колектив.

забезпечують

Роботу сервісу забезпечують

DOC.UA та мережа клінік «Медична Зірка» у синергії створили новий стандарт корпоративної медицини.

Технологічне серце сервісу

12+ років досвіду на ринку цифрової медицини
Масштаб: 8900+ лікарів, 2750+ клінік і діагностичних центрів, 880+ лабораторних пунктів та 7855+ аптек
Інфраструктура: потужний контакт-центр (100+ операторів) та сучасний телемедичний модуль

Надійна медична база

Велика мережа приватних клінік: 30+ філій, власні пункти забору аналізів та УЗД-діагностика, 133 лікарі первинної та спеціалізованої ланок
Довіра: 1,4 млн консультацій на рік
Співпраця з міжнародними організаціями та гуманітарними ініціативами

Залиште заявку зараз

Готові додати «Здоров'я команди» до соціального пакету вашої компанії?

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я