add_box Аллергология Андрология Гастроэнтерология Гематология Гинекология Дерматология ... еще
Парковка Детская комната Оплата карточкой Wi-Fi зона
«Ваш лікар поруч» — это многопрофильный медицинский центр, который предоставляет пациентам широкий спектр медицинских услуг: консультации взрослых и детских специалистов, консультации врачей онлайн, выезд врача на дом, ультразвуковая диагностика, дневной стационар, широкий спектр лабораторной диагностики, вакцинация взрослых и детей. диагностическое оборудование. Удобное месторасположение, индивидуальный подход к каждому пациенту. МЦ «Ваш врач рядом» – лечение с уважением!
В клініці мене все влаштувало, клініка чиста, гарна, дівчата на ресепшен привітні, прийом не чекала, все було чітко і вчасно, швидко прийняли. Я задоволена, клініку буду рекомендувати
Інна 31 Август 2026
Візит до лікаря, Розін Віталій Віталійович, пройшов добре.
Вікторія 28 Август 2026
Сама чиста клініка у нашому місті. Просто все тут було чудово, нас все влаштувало на візиті. Дякуємо.
Лариса 12 Август 2026
Можу оцінити прийом на 5+. Мені дуже сподобався лікар Кожем’яка Олена Володимирівна. Лікар дуже уважна, можна сказати, що найкращий лікар з усіх лікарів, яких я зустрічала на своєму шляху. Планую записатися до лікаря на повторний прийом. Клініка дуже добра, зауважень не було.
Тетяна 12 Август 2026
Я дуже задоволена. Пендюр Ганна Олександрівна - дуже уважний лікар, професіонал. Я для себе отримала дуже корисну інформацію і консультацію, буду звертатися до лікаря ще. Клініка сучасна. Я в Черкасах була в різних клініках, ця клініка одна з кращих
Мирослава 10 Август 2026
Все було добре на консультації в лікаря, Почапська Наталія Петрівна. Сподобалося, що лікарка гарно доступно подає інформацію, дуже уавжна.
Тетяна 29 Июль 2026
Візит пройшов добре, зауважень ніяких немає. Дякую.
Ірина 28 Июль 2026
Все у клініці на найвищому рівні, персонал молодці, дякую.