Частные врачи Черновцов

Врач Офтальмолог Сопрович Татьяна Ярославовна на Doc.ua
Черновцы, ул. Героев Майдана 150
Специализируется на коррекции зрения очками и контактными линзами. Занимается диагностикой и лечением различных заболеваний органа зрения и придаточного аппарата согласно международным протоколам. Обладает методами аппаратной и инструментальной диагностики зрения. Постоянно принимает участие в научных офтальмологических конференциях, вебинарах и курсах.
Врач Стоматолог Ващенко (Кучинська)  Юлія Миколаївна на Doc.ua
Юлія Миколаївна — лікар-стоматолог загальної практики. Виконує повний ряд процедур: терапевтичні послуги, пародонтологічні послуги і дитячий прийом. Серед захворювань, лікуванням яких займається лікар: карієс, пульпіт, пародонтоз, періодонтит, пародонтит і гінгівіт.
Врач Андролог, Сексолог, Уролог Рудейчук Игорь Петрович на Doc.ua
Врач Уролог Рожок Роман на Doc.ua
Врач Хирург Рябой  Игорь Владимирович на Doc.ua
Рябой Игорь Владимирович
Врач второй категории
Игорь Владимирович - врач хирург. Специализируется на консервативном и оперативном лечении болезней хирургического профиля. Также доктор проводит малоинвазивніе хирургические вмешательства.
Врач Кардиолог, Терапевт Рублевский  Виталий  Иванович на Doc.ua
Только доказательная медицина и доступность при объяснении диагноза, тактике обследования и лечения.
Врач Психолог Ломакіна Аліна Анатоліївна на Doc.ua
Черновцы, Маршала Красовского, д.8
Аліна Анатоліївна має досвід роботи з дітьми різних вікових груп. Раніше працювала в дошкільних закладах. Бере активну участь в науково-практичних семінарах, тренінгах з педагогіки і психології. У стоматологічній клініці «Джулія» проводить психологічну адаптацію дітей перед прийомом у лікаря стоматолога, здійснює індивідуальні та групові заняття з дітьми, а також індивідуальні консультації для батьків.
Врач Стоматолог Рябенко Вероніка Олександрівна на Doc.ua
Черновцы, Маршала Красовского, д.8
Вероніка Олександрівна активно займалася різнопрофільною діяльністю в сфері терапевтічної дитячої стоматології. Набула практичного досвіду у використанні сучасних методів лікування дітей, працювала в державних медичних установах і приватних стоматологічних центрах, в кожному з яких почерпнула щось нове.
Врач Психолог, Психотерапевт Тыринова Наталья Николаевна на Doc.ua
Дипломированный психолог. Работает со взрослыми, детьми, подростками, в сфере партнерских отношений. Использует методы глубинной психокоррекции, схематерапии и других психологических направлений.
Врач Стоматолог Перекупко DRS.YASHATOVY стоматологія Сергіївна на Doc.ua
Дарія Сергіївна спеціалізується на терапевтичній стоматології. Лікар виконує професійну гігієну порожнини роту, лікує карієси, пульпіти, гінгівіти, виконує видалення зубів і протезування різних рівнів складності. Була учасницею спеціалізованих семінарах: «Сучасні стратегії профілактики та лікування стоматологічних захворювань: світовий досвід та преспективи розвитку», «Архітектура щоденного прийому. Протезування для лінивих» і «Сучасне ендодонтичне лікування».