Врач Отоларинголог (ЛОР) Лета Алексей Иванович на Doc.ua

Отзывы о Лета Алексей Иванович

Консультация от900 грн
Алексей Иванович занимается лечением острых и хронических заболеваний ЛОР-органов
Рейтинг врача
Отзыва

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 63 отзыва

Володимир 30 Апрель 2026
Лікаря мені рекомендували як найкращого по Вінниці, тому я повністю задоволена  оглядом і консультацією
Матвій 18 Апрель 2026
Вищого класу лікар, найкращий лікар! На всі питання дав відповідь, назначив правильне лікування, ми дуже задоволені прийомом
Вікторія 28 Март 2026
Дуже сподобалася консультація в лікаря, дуже гарне відношення, уважний, все роз'яснив, признач лікування, все добре.
Дарина 10 Март 2026
Юрій 03 Март 2026
Чудовий лікар! Сподобався підхід лікаря, дуже сподобалося лікування, яке було призначено. Лікар толерантний, дуже професійний. Сам прийом відбувався недовго, все було чітко, логічно, приємно, максимально зрозуміло, на всі додаткові питання лікар відповів. Ми дуже задоволені. Олексій Іванович - найкращий лікар! Дуже дякуємо лікарю за допомогу і професіоналізм!
Таїса 28 Февраль 2026
Дуже дякую за консультацію, все добре було на візиті. Хороший лікар.
Вікторія 24 Январь 2026
Дуже привітний персонал в клініці. Дуже кваліфікований лікар Олексій Іванович. Все сподобалось
Антоніна 13 Январь 2026
Олександра 10 Январь 2026
Діана 27 Декабрь 2025
Лікар хороший Олексій Іванович раніше мали справу. Тому до нього записались.
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7

Врачи поблизости