Врач Трихолог, Дерматовенеролог Багрий  Ольга  Сергеевна на Doc.ua

Отзывы о Багрий Ольга Сергеевна

Консультация от1100 грн
Специализируется на лечении дерматологических заболеваний, проведении цифровой дерматоскопии, удалении новообразований радиоволновым методом и путем криодеструкции.
Рейтинг врача
Отзыв

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 21 отзыв

Ніна 04 Май 2026
Лікар уважна, професійно ставилася, відповідала на всі питання, детально все розʼяснювала щодо моїх проблем, з якими я звернулася. Лікар допомогла підібрати косметику по догляду, тому я задоволена
Остап 29 Апрель 2026
Віра 10 Апрель 2026
Лікар Ольга Сергіївна чудово проконсультувала відповіла на всі мої питання. Призначила лікування прийду ще до неї
Мар'яна 11 Март 2026
Все було супер!
Анастасія 19 Февраль 2026
Євгенія 07 Февраль 2026
Лікар Ольга Сергіївна відповіла на всі мої запитання .Все було добре та професійно
Дарія 02 Февраль 2026
Ольга Сергіївна хороший лікар, прекрасний спеціаліст. Добра людина, чудово мені допомогла. Після порад та рекомендацій від лікаря, мені стало зразу набагато легше, тому дякую лікарю.
Тетяна 19 Январь 2026
Мені прийом сподобався. Лікар дуже компетентна, мені сподобалось, що лікар все докладно розказала та все пояснила. Планую з лікарем наступну зустріч через 2 місяці, далі буду лікуватись та чекати результат лікування. У мене залишились дуже гарні враження
Наталія 20 Ноябрь 2025
Я була перший раз у Ольги Сергіївни, була дуже гарна консультація, все мені розповіла і пояснила. Я задоволена візитом на сто відсотків
Юрій 06 Ноябрь 2025
Все супер було на візиті, все дуже сподобалося.
1 2 3
Показать еще 10 Отзывыautorenew

Врачи поблизости

Все врачи Тернополь