Врач Ревматолог Синенькая  Мария  Юлиановна на Doc.ua

Отзывы о Синенькая Мария Юлиановна

Консультация от990 грн
Рейтинг врача
Отзыв

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 21 отзыв

Ольга 29 Апрель 2026
Наталія 21 Апрель 2026
Лікар Марія Юліанівна як завжди на високому рівні. Я вже багато років її знаю хороший лікар. Все було супер
Тетяна 21 Апрель 2026
Лікарка досвідчена людина, приємна у спілкуванні, дуже корисний був візит, багато надала рекомендації про подальші дії, призначила зробити дообстеження і запропонувала ще повторний візит до неї після обстеження. Рекомендую
Наталія 17 Март 2026
Лікарка кваліфікована людина, з великим досвідом роботи. Я задоволена.
Вікторія 17 Март 2026
Лікарка розумна людина. Прийом пройшов в комфортній атмосфері.
Наталія 03 Март 2026
Дуже хороший лікар Марія Юліанівна все доступно пояснює на консультації. Задоволена
Софія 08 Октябрь 2025
Лілія 17 Июль 2025
Візит пройшов дуже добре. Лікарка нормально мене обслужила, все перепитала, виписала ліки.
Оксана 10 Июль 2025
Це насправді дуже хороший лікар, який приділив нам дуже багато часу. Хочемо приїхати ще на візит саме до цього лікаря. Вона нам дуже сильно допомогла у вирішенні нашого питання, тому візитом та оглядом лікаря ми залишилися максимально задоволені.
Людмила 26 Июнь 2025
На мій погляд, лікар дуже компетентний спеціаліст,  чутливий. Лікар призначила додаткове обстеження по аналізах, далі будемо до лікаря звертатися на наступний прийом, залишились хороші враження
1 2 3
Показать еще 10 Отзывыautorenew

Врачи поблизости

Все врачи Тернополь