Врач Флеболог, Сосудистый хирург Герасимов Владимир Владимирович на Doc.ua

Отзывы о Герасимов Владимир Владимирович

Отзывов: 11
Консультация от2000 грн
Владимир Герасимов – флеболог, сосудистый хирург с более чем 30-летним опытом. Специализируется на современном малоинвазивном лечении заболеваний вен и ультразвуковой диагностике венозной патологии. Применяет индивидуальный комбинированный подход к лечению варикозной болезни, объединяя передовые технологии и персонализированный подбор методик. Сосредоточен на эффективном лечении варикозной болезни с продолжительным результатом, минимальной травматичностью и быстрым восстановлением. Выполнил более 8000 операций, процедур и манипуляций на сосудах. Специализируется на лечении варикозной болезни, тромбозов, венозной недостаточности и других заболеваний вен с использованием современных малоинвазивных методик. Совершенно обладает ультразвуковой диагностикой венозной патологии, позволяющей точно определять тактику лечения для каждого пациента.
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 11 отзывов

Ситуацию исправлено
Євгенія 16 Апрель 2026
Записувала до клініки «Деніс» свою маму з проблемою тромбозу вен. Консультація лікаря Герасимова Володимира залишила негативне враження. Було наполегливо рекомендовано терміново робити операцію «найближчими днями», із відчутним тиском на швидке прийняття рішення з проханням передзвонити того ж дня до вісімнадцятої години. Озвучена вартість була велика сума. Для перевірки звернулися до Інституту ім. Шалімова одного з найавторитетніших хірургічних центрів України. Там підтвердили необхідність операції, але без терміновості: стан дозволяє планове втручання протягом 1–2 місяців. Вартість буде дешевша. Така різниця у підході та ціні викликає серйозні сумніви щодо обґрунтованості рекомендацій у клініці «Деніс». Рекомендую в подібних ситуаціях обов’язково отримувати другий висновок перед прийняттям рішення.
Герасимов Владимир Владимирович 17 Апрель 2026
Дякуємо за ваш відгук. Нам стало відомо, що Вами вже зв’язався представник Клініки для детального обговорення ситуації. За результатом розмови було визнано необхідність покращення комунікації з боку лікаря та надання зрозумілого, прозорого інформування щодо рекомендованого лікування для уникнення непорозумінь надалі. Зазначимо, що за умов надання послуг відповідно до високих стандартів Клініки вартість справді може вирізнятись, про що лікар прозоро інформує, дана інформаціє є відкритою та доступною для кожного. Ваші зауваження є дуже важливими для покращення роботи постачальників послуг, якими користуєтесь Ви та Ваші рідні. Дякуємо за зворотній зв'язок
Олена 03 Апрель 2026
Все дуже сподобалося на візиті.
Наталія 16 Сентябрь 2025
Лікар Володимир Володимирович хороший та уважний. Допоміг та пояснив дослівно на картинках на консультації .Все було добре
Єлизавета 11 Июнь 2025
Все сподобалось дякую
Володимир 21 Февраль 2024
Все було добре, всю інформацію лікар надав, допоміг, прийом сподобався
Ирина 17 Июнь 2020
Лікаря я давно знаю. Враження позитивна. Я лікаря шукала, бо він працював в другій клініці. Дуже кваліфікований лікар.
Валерий 30 Январь 2019
Олександр 28 Январь 2019
Все сподобалось, дуже добре, дякую!
Людмила 27 Июль 2018
Врач справил очень положительное впечатление. Задержался предыдущий пациент ,но врач сразу же извинился.
Оксана 09 Июль 2018
Внимательный доктор.
1 2
Показать еще 1 Отзывыautorenew