Врач Невролог Каминская  Анна  Яковлевна на Doc.ua

Отзывов: 38
Консультация от1250 грн
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 38 отзывов

Тетяна 23 Апрель 2026
Все було чудово на консультації лікар Анна Яківна все пояснила . Написала діагноз та назначила додатковий огляд що треба пройти. Те що, мене цікавило мені відповіли , назначили лікування. Лікар ввічлива та компетентна , професійна.
Андрій 09 Апрель 2026
Прийом дуже сподобався
Дарʼя 27 Февраль 2026
Мені сподобалося що лікар до мене дуже уважно поставилась, детально все розказала, все розпитала. В цілому прийомом повністю задоволена
Ганна 20 Январь 2026
Прийом пройшов чудово. Сподобалось що лікар дуже ретельно провела огляд, все пояснила, розказала як лікується і що робить, назвала причину із-за чого це трапилось, все дуже добре пояснила, я задоволена прийомом
Денис 19 Январь 2026
Консультація пройшла чудово, дуже гарна клініка та дуже гарний спеціаліст, Анна Яківна дуже гарна лікарка, дуже приємна та уважна, все пояснила нам, надала відповіді на наші запитання.
Тетяна 12 Январь 2026
Вероніка 30 Декабрь 2025
Все супер було у цій клініці. Візтит тут пройшов максимально швидко, добре та комфортно. Рекомндую усім клініку.
Берташ 24 Декабрь 2025
Прийом пройшов на відмінно. Анна Яківна дуже уважний лікар, дуже допитлива, всім цікавилась до дрібниць. Лікар мені дуже сподобалась, я дуже задоволена візитом до лікаря
Анна 21 Декабрь 2025
Все добре було на візиті. Лікар добре все пояснила, мені все сподобалося.
Вікторія 15 Декабрь 2025
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew

Врачи поблизости

Все врачи с.Новоселки