Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 8 отзывов
Олександр 29 Март 2025
Лікарка дуже компетентна, добре знає свою справу. Тому я дуже задоволена.
Анастасія 27 Март 2025
Оцінюю на максимально високу оцінку, все сподобалося на прийомі, дякую.
Наталія 08 Март 2025
Мені все сподобалося в клініці і на прийомі, я задоволена, дякую.
Ситуацию исправлено
Юлія 05 Март 2025
Я чесно не лікар, мені важко судити чи на візиті все відбулося правильно, чи ні. Але після візиту у цього лікаря у мене був просто синій живіт, можливо це так і повинно бути. Я була в інших лікарів такого самого профілю, але такого точно не було, це просто жах якийсь. Коли я наголошувала Тетяні Петрівні що мені боляче, вона просто відповідала що не розуміє чому саме мені може бути боляче. Також я тільки зробила діагностику "Мамографію", були на руках всі результати обстеження, просила не потрібно мене дивитися у цьому напрямку. Мені не озвучували ціни на додаткові медичні послуги перед візитом. Коли я вийшла після візиту, дізналася ціну за візит, я була просто шокована, сума була такою, що це були просто мої останні гроші до кінця місяця, я просто не розумію як так можна працювати й витрощувати з пацієнта, все те що тільки можна. Чесно мені було дуже неприємно після візиту. Не хочу звичайно сказати що лікар поганий спеціаліст і т.д. Але не треба вимагати з пацієнта останні кошти, а просто робити свою роботу чітко і робити саме те що просить пацієнт, бо така робота зі сторони лікаря виглядає недуже.
Шаблий Татьяна Петровна 06 Март 2025
Дії та призначення повністю відповідають чинним протоколам діагностики та лікування в гінекології.
Дійсно, певні діагностичні процедури, та методи обстеження (такі як глибока пальпація) можуть бути доволі дискомфортними та, навіть, болісними. Мені шкода, що в результаті обстеження ви отримали негативний досвід, але запевняю вас, що всі діагностичні процедури виконувалися саме таким чином - з метою встановлення максимально точного діагнозу.
Стосовно того необхідного пакету лабораторних обстежень, що були призначені - всі вони відповідають чинним протоколам діагностики пацієнтів з відповідним симптомокомплексом.
В процесі дослідження та обговорення даного випадку, обстежуючим лікарем та керівництвом закладу висувалися різноманітні ідеї та пропозиції, які могли б допомогти нашим пацієнтам в майбутньому покращити клієнтський досвід. Ще раз дякуємо за те, що поділилися своїми відчуттями та переживаннями, це допомагає нам змінюватися на краще.
Анастасія 04 Январь 2025
Візит пройшов дуже добре в даного лікаря. Мені насправді дуже все сподобалося і відношення лікар до роботи й саме ставлення до пацієнтів. Тетяна Петрівна дійсно чудовий лікар.
Анастасія 02 Январь 2025
Лікарка Тетяна Петрівна просто чудова. Добра, усміхнена, позитивна. Вже вдруге звертаюся до неї і щоразу все на найвищому рівні. Оглянула, все зрозуміло розповіла, пояснила, направила на аналізи, все відбувається просто чудово. Дуже добрий лікар, рекомендую