Одесса

Отзывы о Прилуцкая Оксана Сергеевна

Врач первой категории
Отзывов: 58
Консультация от800 грн
Оксана Сергеевна специализируется на детской и взрослой гинекологии. Оказывает квалифицированную первичную медицинскую помощь детям. Проводит динамическое наблюдение за состоянием здоровья каждого члена семьи с проведением необходимого обследования и оздоровления по индивидуальному плану. Использует современные методы профилактики, диагностики, лечения и реабилитации.
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 58 отзывов

Ольга 11 Март 2025
Лариса 06 Март 2025
До цієї лікарки звертаюся не вперше, це мій улюблений фахівець, завжди все на найвищому рівні, дуже дякую!
Анна 05 Март 2025
Прекрасный доктор, обращались не первый раз
Ситуацию исправлено
Олена 03 Март 2025
Хочу залишити саме правдивий відгук і сподіваюсь, що його не видалять. Була на пройомі у цієї лікарки, ніяких скарг не мала, абсолютно нормально себе почувала. Пішла за призначенням мамолога, так як маю мастопатію все життя В результаті, прийом почався відразу з прорахунків, скільки я маю відвалити. На питання, ви на кріслі дивитись мене будете, сказали так можемо глянути. Весь огляд на кріслі, взяли один мазок і все. Далі, цікавіше, купа аналізів і саме в тій лабораторії, яку вона призначила і плюс УЗД. По результату коли вже все зробила, по телефону абсолютно з нормальними аналізами (це уточнювала в інших лікарів потім) призначає сходу гормони і свічі. На зараз після тих свічок я лікуюсь і не зрозуміло, коли це все пройде. Пішло подразнення на органи черевної порожнини. Це просто жах. Навіть страшно подумати, що було б якби я все це пройшла курсом. Застерігаю, будьте дуже обережними з цими тік-ток лікарями.
Прилуцкая Оксана Сергеевна 28 Март 2025
Пацієнтці призначене лікування виключно по її скаргам і результатам обстеження. З приводу «відвалити кошти»: перед тим як взяти будь який біологічний матеріал пацієнта, або провести УЗД – обстеження ми озвучуємо скільки це буде коштувати і чи може пацієнтка це зараз собі дозволити. Якщо пацієнтка каже, що не розраховує на таку вартість , то ми пишемо необхідність обстеження в «Рекомендації» на майбутнє пацієнтці як нагадування. З приводу реакції на свічки: ніхто не застрахований від індивідуальної реакції. Якщо є якісь скарги – звертаєтеся до лікуючого лікаря, і лікар вам корегує лікування по вашим вимогам.
Марина 19 Февраль 2025
Лікарем я повністю задоволена, прекрасний спеціаліст. За годину, вона мені все дуже детально та зрозуміло по поличкам роз'яснила. Візит пройшов просто чудово. Дякую.
Таїсія 18 Февраль 2025
Все сподобалось, клініка і лікар чудові.
Вікторія 30 Январь 2025
Лікарка дуже досвідчений фахівець. Дуже приємна атмосфера в кабінеті.
Наталія 21 Январь 2025
Мені сподобався спеціаліст.
Вероніка 20 Январь 2025
Сподобалось перше враження про лікаря. Оксана Сергіївна дуже гарно заспокоїла, все пояснила та ми вирішили плани наших дій.
Анастасія 15 Январь 2025
Вже не вперше була на візиті в цього лікаря. Лікар хороша, виконує свою роботу добре.  Завжди все доступно розкаже, заспокоїть та підтримає. Мені дуже сильно подобається даний лікар, з радістю прийду ще на візит саме до цього лікаря.
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 chevron_right

Врачи поблизости