Виктор Николаевич врач травматолог высшей категории. Опыт работы по специальности более 39 лет. Имеет большой опыт работы - более 17 лет за рубежом в арабских странах. Владеет методикой ударно-волновой терапии.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 22 отзыва
Ірина 01 Ноябрь 2024
Візит пройшов доволі непогано. Лікар нам сподобався. Було багато надано корисної інформації, також лікар чудово надав всі необхідні рекомендації, провів консультацію професійно.
Софія 18 Октябрь 2024
Ми дуже задоволені лікарем, прийом сподобався
Павло 09 Сентябрь 2024
Я задоволений, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Дмитро 03 Сентябрь 2024
Насправді лікар мене нічим не вразив, від слова взагалі нічим. Переважно лікарі стараються розібратися у чому саме полягає проблема, надати рекомендації відповідні. Цей лікар зразу зі старту сказав я Вас не вилікую. Без будь-яких на це пояснень. За візит було заплачено немалі кошти, але реально результату ніякого немає, лікар нічого як належить не сказав. Довелося звертатися до іншого спеціаліста. Такий підхід лікаря до справи дуже не сподобався.
Віктор 14 Август 2024
Лікар не лікує взагалі. Коли записувалися до цього лікаря уточнювали у нього, чи має лікар комп'ютер саме з дисководом, адже наші результати обслідування діагностики МРТ на диску.Консультувалися уже у кількох спеціалістів, є серйозна проблема розрив зв'язки на плечі. Лікарі не можуть точно визначити чи потрібно робити операцію. Тому ми й вирішили звернутися ще до цього лікаря, щоб знати що робити далі. Сама клініка нам підтвердила, що проблем з комп'ютером не буде, але по факту виявилося що у клініці немає відповідного обладнання. Через деякий час все-таки сказали що в одному кабінеті все-таки можна подивитися наші результати обслідування. На прохання моєї матері піти з лікарем разом та все оглянути, лікар категорично відмовився та пішов сам дивитися. Коли прийшов сказав що він нічого там не бачить, ніякої проблеми немає. Почав проводити поверхневий огляд і доказувати нам що у пацієнта все добре, але ж насправді проблема є, це видно не озброєним оком. Постає тоді питання для чого ми йшли до цього лікаря на візит з одним питанням і так нічого конкретно не почули й заплатили не малі кошти за візит. На задані запитання лікар конкретно не відповів, більше того почав рекомендувати нам альтернативні знеболюючі препарати, які нам абсолютно не були потрібні. Це не лікар важко таку людину назвати лікарем. Нам потрібний був висновок по нашій проблемі, але ми так нічого не отримали. Це повний абсурд.
07 Август 2024
Галина 05 Август 2024
Сподобався підхід лікаря, він мене вислухав, нікуди не поспішав, я йому задала купу питань, навіть не по його темі, але лікар все одно надав повну консультацію, відповіді я отримала, залишилась задоволеною.
Анастасія Романівна 01 Июль 2024
Дуже гарний лікар, мені сподобався, дякую.
Марина 19 Февраль 2024
Гарний лікар, уважний, кваліфікований, дякую.
Анна 08 Февраль 2024
Візит до лікаря тривав хвилин п'ять, не більше, лікар тільки направив зробити рентген, а оскільки в цій клініці його немає, то на цьому моя сто відсотково сплачена консультація закінчилась, наразі коли буде на руках висновок рентгену, як я розумію буду знову платити той самий кошт, що й за перший візит, але не розумію, за що сплачувала вперше.