Врач Гастроэнтеролог Валецкий Никита Иванович на Doc.ua

Отзывов: 60
Консультация от700 грн
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 60 отзывов

Руслан 02 Июль 2026
Все сподобалося, лікар чітко все розказав і пояснив, планую звертатися ще
Тетяна 11 Июнь 2026
Чудовий лікар, мені все дуже сподобалося на візиті. Буду рекомендувати цього лікаря усім своїм знайомим, кому дійсно потрібна якісна допомога у напрямку гастроентерології.
Ірина 08 Июнь 2026
Мені все сподобалося на візиті в лікаря.
Тетяна 05 Июнь 2026
Все пройшло чудово, дякую.
Галина 03 Июнь 2026
З лікарем спілкувалися онлайн. Прийом пройшов добре, я попередньо скинула результати обстежень, лікар все вивчив, зробив аналіз результатів. Це було перше спілкування, ми шукали причину чому погані показники. Лікар зробив призначення і через тиждень з лікарем будемо спілкуватися знову. Лікар уважний, тактовний, я зрозуміла, що лікар знає свою справу, саме такого лікаря я шукала.
check Проверенный пациент Онлайн-визит
Оксана 27 Май 2026
Прекрасний спеціаліст, молодий, але дуже грамотний, просто лікар від Бога, він дуже точно визначив, що зі мною, назначив лікування, і вже на другий день мені на багато краще, дякую.
Ольга 21 Май 2026
Любов 20 Май 2026
Микита Іванович просто чудовий лікар, консультація пройшла на найвищому рівні. В клініці дуже гарна атмосфера, високий сервіс, мені все дуже сподобалось. Дякую, я дуже задоволена.
Олександр 19 Май 2026
Візит до лікаря пройшов хорошо.
Ольга 14 Май 2026
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6