Харьков
Врач Уролог, Хирург Туренко Игорь Анатольевич на Doc.ua

Отзывы о Туренко Игорь Анатольевич

Консультация от600 грн
Врач-хирург, уролог высшей категории занимается хирургическим и консервативным лечением заболеваний мочевыделительной системы у детей. Также Игорь Анатольевич проводит современную диагностику, в своей практике использует эндоскопические и лапароскопические методы
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 66 отзывов

Єгор 20 Ноябрь 2024
Лікар гарний фахівець, все чітко відповів. Нам дуже сподобався візит.
Ситуацию исправлено
Іван 23 Октябрь 2024
Лікар привітний, все пояснив, але огляд статевих органів дитини відбувався без медичних рукавичок, руки лікар при нас нічим не обробляв. Ми не знаємо яких пацієнтів лікар приймав до нас і до чого торкався. Вважаємо що це непрофесійно!
Туренко Игорь Анатольевич 24 Октябрь 2024
Дякуємо за відгук. Обов'язково візьмемо до уваги, проведемо бесіду з лікарем та медичною сестрою, яка контролює наявність одноразових засобів для дезінфекції в оглядовому кабінеті лікаря.
Тимофій 24 Июль 2024
Лікар дуже приємний, мені сподобався його підхід до проблеми. Щоб вирішити проблему, лікар не хапається одразу за скальпель,  як інші хірурги.  У лікаря інший підхід, нам це подобається.
Лев 24 Июль 2024
Прийом пройшов дуже швидко, сподіваємося що результат буде, побачимо через місяць
Дмитро 17 Апрель 2024
Мені все сподобалося, лікар відповів на всі питання, все було чітко, якісно.
Ярослав 27 Март 2024
Прийом пройшов швидко, діагноз поставив швидко, єдине що не сподобалося, огляд лікар проводив без медичних рукавиць, це було дивно. А в загалі всі було добре, я задоволена прийомом
Расита 14 Февраль 2024
Все добре було на візиті. Лікар все добре, чітко пояснив, відповів на всі наші запитання.
Ілля 24 Январь 2024
Все було нормально.Лікар надав професійну консультацію, виписав лікування.
Ангеліна 04 Октябрь 2023
Компетентный, приятный доктор. Очень спокойный и с хорошим отношением к детям
Денис 27 Сентябрь 2023
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 chevron_right

Врачи поблизости