Леонид Иванович - врач эндокринолог высшей категории. Ведёт прием взрослых и детей от 10 лет. Специализируется на диагностике и лечении заболеваний щитовидной железы, паращитовидных желез, надпочечников, гипофиза, нарушеного обмена веществ и др.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 19 отзывов
Людмила 30 Октябрь 2024
Все було добре.
Сніжана 05 Август 2024
Лікар добре мене прийняв, розпитав з якою проблемою я до нього прийшла, взяв анамнез. У лікаря наглядаюсь майже два роки, роботою лікаря я задоволена. Лікар назначив мені ліки та подальші обстеження. Через пів року звернуся до лікаря на наступний прийом
Галина 13 Март 2024
Чудовий лікар, дуже приємний фахівець.Дуже сподобався візит, лікар назначив лікування. Буду ще звертатися до цього лікаря за допомогою.
Направлено в клинику
Рената 13 Март 2024
Лікар зовсім не компетентний у моїй проблемі, рекомендацій отримала мало, єдине що порекомендував - вживати морську сіль, як для мене, це не є рекомендація лікаря.
Володимир 26 Февраль 2024
Консультацією залишився задоволеним, бо лікар усе чітко пояснив, надав рекомендації що робити та які аналізи потрібно зробити.
Микола 17 Январь 2024
Направлено в клинику
Тетяна 15 Январь 2024
Лікар взагалі не сподобався, не рекомендую.
Яна 03 Январь 2024
Лікар хороший.
Крістіна 27 Декабрь 2023
Лікар сподобався, вислухав, все розповів щодо моєї проблеми, планую повторний прийом. Дякую.
Олександра 20 Декабрь 2023
Не вперше вже звертаємося до цього лікаря. Чудовий лікар.