Врач Дерматолог, Трихолог, Дерматовенеролог Пастушок (Олейник) Ирина  Сергеевна на Doc.ua

Отзывы о Пастушок (Олейник) Ирина Сергеевна

Отзывов: 20
Консультация от700 грн
Занимается лечением угрей (акне), грибковых заболеваний кожи, дерматита, экземы, новообразований кожи, псориаза, себореи, алопеции, нейродермита волосистой части головы. В работе применяет такие методы диагностики, как дерматоскопия и трихоскопия.
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 20 отзывов

Анна 25 Апрель 2026
Я задоволена візитом до цього лікаря.
Альона 18 Апрель 2026
Все добре було на візиті в лікаря.
Поліна 16 Апрель 2026
Все було чудово, нам прийом сподобався. У Ірини Сергіївни ми вже були на первинному прийомі, це був повторний прийом, ми задоволені, залишилися позитивні враження
Вероніка 11 Апрель 2026
Ірина 09 Апрель 2026
Дуже хороший лікар, ми дуже задоволені
Дарина 02 Апрель 2026
Мені лікар дуже сподобалася. Лікар кваліфікована, дуже уважна до пацієнта, ставить багато запитань для уточнення інформації. Дуже сподобалося що переглядає попередню інформацію й анамнез, дуже багато дає порад і ознайомчої інформації. Наш прийом був не затягнутий по часу, все відбулося відносно швидко. За короткий час я закрила потреби свого запиту. Сто відсотків буду радити лікаря і надалі буду сама звертатися до цього
Валерія 02 Апрель 2026
Лікар дуже приємна в спілкуванні, прийом сподобався
Діана 23 Март 2026
Чудово пройшов візит, все дуже сподобалося.
Світлана 05 Март 2026
Я дуже задоволена візитом до лікаря.
Валентина 03 Февраль 2026
Мені сподобалося, що лікар все чітко, докладно пояснила, лікування призначила. Лікар нас вчасно прийняла
1 2
Показать еще 10 Отзывыautorenew

Врачи поблизости

Все врачи Черкассы