Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 16 отзывов
Гліб 25 Ноябрь 2024
Лікар поставив мені діагноз і призначив курс лікування проходити саме в цій клініці. Нічого поганого я в цьому не побачив, але з часом я зрозумів що мені такий варіант не буде зручний. Виходить я просто отримав лише діагноз, без будь-яких рекомендацій. Довелося звертатися до інших лікарів, щоб вони саме надали рекомендації початкові, як боротися зі своєю проблемою самостійно. Хотілось, щоб лікар зразу давав якісь поради для власного проходження. А так загалом візит пройшов доволі чудово у цього лікаря. Насправді лікар хороший спеціаліст, дуже конкретно, швидко та чітко, без будь-яких заминок все чудово пояснив, дав чітку мапу про подальше лікування.
Анжела 21 Сентябрь 2024
Візитом задоволена. Лікар швидко встановила причину та надала необхідну допомогу
Катерина 17 Август 2024
Все сподобалось, консультацією задоволена.
Тетяна 01 Август 2024
Лікар дуже приємна, прийом сподобався, отримала відповіді на свої запитання, я задоволена візитом
Дмитро 27 Июнь 2024
Лікар дуже хороший спеціаліст. Дійсно дуже гарний лікар, який професійно ставиться до своєї роботи. Насправді ця лікарка прекрасно мені допомогла, надала всі необхідні рекомендації.
Направлено в клинику
Владислав 15 Июнь 2024
Лікарка не змогла розв'язати мою проблему з якою звертався. Не сподобався візит
Вадим 05 Июнь 2024
Лілія 19 Май 2024
Лікар дуже приємна, дала дуже гарні поради, провела пробні заняття, встановила причину проблеми, мені дуже сподобався прийом
Наталія 12 Март 2024
Сподобався прийом, лікар дуже приємна, все підказала, видно що знає свою справу. Задоволені роботою лікаря