Врач Невролог, Рефлексотерапевт, Вертебролог Волынская Людмила Александровна на Doc.ua

Отзывы о Волынская Людмила Александровна

Консультация от800 грн
Врач занимается лечением различных болезней, поражающих нервную систему. В работе использует Су-джок терапию, фармакопунктуру, аурикулярную терапию, точечный/баночный массажи, карпоральную рефлексотерапию.
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 70 отзывов

Ольга 28 Май 2026
Мені сподобалося спілкування з лікарем. Лікар все чітко пояснила, назначила непогане лікування та зрозуміло пояснила як його приймати, що це взагалі за препарати, все дійсно гарно розказала. Візит пройшов добре, мені все сподобалося.
Олена 16 Май 2026
Візит до лікаря пройшов нормально.
Олена 12 Май 2026
В цілому я задоволена візитом. Лікар поставила діагноз, призначила лікування, але мені не були надані вправи, які я повинна була б виконувати.
Володимир 07 Апрель 2026
Єлизавета 04 Апрель 2026
Лікар Людмила Олександрівна хороша та приємна .Все чітко було на візиті мені сподобалось
Галина 17 Март 2026
Візит лікаря на дім пройшов просто чудово. Людмила Олександрівна хороший лікар, виписала нам прекрасне лікування і просто по людяному допомогла. Все дуже сподобалося.
Віктор 10 Март 2026
Доволі нормально пройшов візит у цього лікаря, я усім залишився задоволений. Дякую.
Іван 26 Февраль 2026
Євгенія 18 Декабрь 2025
Я була всім задоволена на візиті в лікаря
Ігор 20 Ноябрь 2025
Прийом у лікаря пройшов дуже добре. Я вважаю, що лікар на своєму місці. З лікарем ми все обговорили, Людмила Олександрівна провела огляд, тому  мене все влаштовує
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7

Врачи поблизости