Отзывы о диагностическом центре Нейромед, Центр МРТ диагностики и неврологии в Тернополе

Диагностический центр
  • Вс: выходной

ул. Руська, 5. На карте

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Персонал клініки привітний, швидко та якісно виконують свої обовʼязки. Клініка хороша, все влаштовує, будемо звертатися ще

Іван, 08.11.2024

Андрій, 08.11.2024

Валентина, 22.10.2024

Михайло, 26.09.2024

Проведенням діагностики задоволена, все добре, дякую.

Валерія, 25.09.2024

Я задоволений прроведенням обстеження та обслуговуванням. дякую.

Ігор, 20.09.2024

Клініка дуже сподобалася. Все було добре.

Алі, 26.08.2024

Клініка дуже сподобалася.Все було добре. Лікар який проводив діагностику, все чітко та якісно пояснив, надав усі потрібні рекомендації. Все пройшло просто прекрасно.

Катерина, 25.07.2024

Персонал дуже привітливий, добре зустріли, процедура пройшла добре. В клініку зверталася перший раз, клініка сподобалася

Олександра, 18.07.2024

Дуже сподобалося обслуговування у клініці, дуже ввічливий персонал, дійсно у клініці було зручно, комфортно, є кондиціонери, в таку жарку погоду це дуже важливо. Загалом клініка дуже мені сподобалася.

Павло, 12.07.2024

Ставлення гарне, прийняли вчасно, МРТ робили не довго.

Михайло, 11.07.2024

Візит влаштував, зауважень немає, проведення діагностики сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.

Євгеній, 03.07.2024

Клініка дуже сподобалася.

Олена, 28.06.2024

Марія, 24.06.2024

Мені дуже сподобалося, молодці, підтримують марку, я задоволений візитом в клініку. Порадив своїм рідним також звернутися в цю клініку

Андрій, 15.06.2024

Дуже сподобалася клініка.

Ігор, 31.05.2024

Клініка дуже сподобалася, своїм обслуговуванням, затишком, комфортом, лікарями та медперсоналом. Я повністю залишився задоволений даною клінікою.

Іван, 22.05.2024
Центры поблизости