ЧЕКАП МЕДИКАЛ

ул. Краковская, 27. На карте

Днепровский , м.Черниговская

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Були в цій клініці на діагностиці, виконували еластографію печінки, нам все дуже сподобалось, особливо лікарка, яка проводила діагностику, дуже приємна, дуже розумна та ввічлива. Я всім знайомим рекомендую.

Валентин, 02.07.2025

Організація у клініці не дуже була на високому рівні. Прийшовши у клініку я повідомив хто я, мене власне і знайшли, але повідомили, що перед діагностикою я обов'язково маю поспілкуватися з лікарем. Довелося очікувати на лікаря, прийшовши лікар повідомив, що він нічого про це не знає. Мене знову повели на рецепцію, чесно таке відношення до пацієнтів не дуже сподобалося. Підготовкою до діагностики також займалася дівчина з рецепції, це якось було дивно, адже там вже була черга на рецепції. Одним словом сама діагностика виявилася простою і нарікань по ній ніяких немає. Але от що стосується до самих організаційних питань у клініці є багато дуже запитань, якесь просто безлаберне відношення було тут.

Андрій, 01.07.2025

Дуже все сподобалось лікар через три місяці буду знову йти до цього лікаря

Ніна, 30.04.2025

Були в клініці на діагностиці - доплерографії. Все дуже сподобалось, ми цілком задоволені, все детально розказали, пояснили, розписали. Клініка дуже гарна. Дякую.

Ростислав, 25.03.2025

Дуже добре обслуговування, гарний лікар УЗД-фахівець.

Олена, 18.03.2025
Смотреть все отзывы