Євродіагностика
- Парковка,
- Генератор в клинике,
- Wi-Fi зона,
Євродіагностика – це лікувально-діагностичний центр для всіє родини. Головним пріоритетом є надання якісних послуг і комфортне перебування пацієнтів у центрі. У кабінеті орієнтуються на системне вирішення питань пов’язаних із лікуванням гінекологічних захворювань та надають весь перелік ультразвукових обстежень. еще
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
У «Євродіагностиці» послуги надає висококваліфікований лікар, який спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювання у дорослих, підлітків та дітей. Консультує та веде пацієнтів з неплідністю, лікує статеві інфекції, ендокринологічні розлади, веде вагітних, консультує та підбирає індивідуальні методи контрацепції.
Центр укомплектований сучасною апаратурою для проведення ультразвукових досліджень. За допомогою сучасного апарата експертного класу «Toshiba Aplio XG» у кабінеті з високою точністю діагностують захворювання тканин та внутрішніх органів.
Переваги та послуги кабінету УЗД «Євродіагностика»
Усі переваги:
- лояльна цінова політика;
- доброзичливість та увага медперсоналу;
- сучасний апарат експертного класу та кваліфіковані лікарі;
- для діагностики захворювань використовується найбезпечніший метод, який не має побічних дій і протипоказань – УЗД;
- швидкий результат діагностики та максимально достовірна інформація про стан досліджуваного органу.
Послуги УЗД:
- матки і додатків;
- грудних залоз;
- щитовидної залози;
- вагітності, доплеметрія;
- судин;
- серця і артерій;
- внутрішніх органів (підшлункової залози, печінки, селезінки, нирок).
У кабінеті лікування захворювань жіночих статевих органів проводять методом радіохвильової терапії, суть якого полягає у впливі на тканини матки, що призводить, не приміняючи механічного зусилля, до їх розсічення.
Послуги гінеколога:
- огляд на кріслі;
- збір анамнезу;
- діагностика та супровід вагітності;
- лікування захворювань шийки матки;
- обстеження молочних залоз.
Проверенные отзывы о ДЦ
Хочу дуже подякувати працівникам клініки.
Робота клініки добра, але мені поставили неправильний діагноз.
Досить прийнятні ціни. Приємний персонал, мені сподобалося як мене прийняли. Буду рекомендувати.