Отзывы о диагностическом центре Центр хирургии и реабилитации "Гелиос" на ул. Ломаная, 17
- Парковка,
- Оплата карточкой,
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Сподобалася клініка, все добре було. Обслуговування у клініці на найвищому рівні.
Все було добре, все сподобалося, я задоволена, дякую.
Прийняли у свій час, розпитали, розказали, усе відбулось професіонально.
У клініці було насправді дуже комфортно, персонал у цій клініці просто класний, ввічливий, уважний та привітний. Клініка дійсно дуже мені сподобалася, все було на висоті.
Клініка мені подобається, уже не вперше її відвідую. Дуже кваліфікований медперсонал у цій клініці, в моєму випадку все пройшло доволі швидко та якісно.
В клинику записывалась на процедуру, очень волновалась перед процедурой. Клиника приятно поразила, мне сразу уделили внимание, провели в кабинет, медсестры и врач были предельно внимательны, вежливы. Врач диагностики произвела на меня прекрасное впечатление, результат диагностики прокомментировала, ответила на все мои вопросы. Мне все очень понравилось и я рекомендовала клинику своим знакомым.
Сподобався фахівець, що проводив мені спиртометрію, та й у клініці дуже гарно.
Клініка дуже сподобалася. Все було дуже гарно, дуже сподобалося відношення медперсоналу до пацієнтів у цій клініці.
Все супер було у цій клініці, все гарно пройшло, швидко та якісно. Залишилися задоволена даною клінікою, все дуже сподобалося. Дякую.
Все дуже сподобалося у клініці, було все добре.
Залишилася дуже задоволена цією клінікою. Обслуговування у клініці просто шикарне, медперсонал та лікарі дуже всі хороші. Дійсно все дуже сподобалося у даній клініці. Дякую.
Працює дуже чіткий персонал. Доплерографію провели професійно та якісно, дуже ціні дали поради. Все пройшло дуже добре
Мало людей, комфортно, вчасно, професійно.
Все сподобалося, візитом в клініку залишився задоволений
Дуже гарно нас зустріли у цій клініці, все показали, провели до потрібно кабінету - це дуже сподобалося. Відношення у клініці просто чудове зі сторони лікарів та медперсоналу. Загалом нам все дуже сподобалося у даній клініці.
Обслуговуванням задоволена, все добре було, дякую.
Дуже гарна клініка. Дуже привітний персонал у цій клініці, видно що люди справжні професіонали у своїй справі. Мені довго не могли поставити вірний діагноз, визначити що саме мене турбує. У цій клініці зразу визначили мій діагноз і допомогли мені.
Все пройшло добре. Працює ввічливий персонал, завчасно зробили УЗД.
Після діагностики сталося пошкодження легенів і наразі мій батько перебуває в реанімації, підключений до апарату штучної вентиляції легенів. Маю намір позиватися до суду, збираю доказову базу.
Проведенням діагностики задоволені, дякую.
Клініка дуже сподобалася. Все у клініці було стильно та сучасно. Медпрацівники дуже турботливі, уважні та ввічливі. У мене залишилося дуже позитивне враження про цю клініку.
Все було швидко, лікарі компетентні, клініка сучасна, все дуже добре
Клініка дуже сподобалася. Все було добре.
Клініка хороша, працівники привітні, апаратура відмінна.
Візитом задоволена - до мене ставились поважно та професійно.