Отзывы о диагностическом центре Медикал Плаза (Medical Plaza), медицинский центр в Буче
- Парковка,
- Оплата карточкой,
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
У клініці нам дуже сподобалося, візит пройшов добре. Особливо хочеться виділити лікаря, який проводив нам діагностику. Насправді чудовий лікар, все нам гарно пояснила, прекрасно знайшла підхід до дитини, при тому, що дитина спокійно дала провести діагностику. Тому по візиту у нас претензій та скарг ніяких немає, будемо ще звертатися у цю клініку за допомогою.
В клініці дуже комфортно, дуже гарні умови і лікарі супер.
Было хорошее отношение понравилось все спокойно быстро вовремя
Клініка доволі хороша. У клініці чисто, комфортно. Мені все повністю підійшло у цій клініці, досить гарно провели обстеження.
Дуже лояльний персонал все було чисто гарно все сподобалося
Медсестра яка проводила Мамографію дуже ввічлива, привітна, висококваліфікована, з моєю проблемою вона справилась. Велика їй подяка за професійно виконану роботу
В клініці все пройшло добре, дякую.
Все добре , лікарем. проведенням діагностики я задоволена, але не влаштувала різна інформація щодо вартості та знижок.
Дуже задоволена тим, як пройшла діагностика. Дуже гарна та приємна співробітниця виконувала її. Я дуже вдячна. Також на рецепції дуже гарні адміністратори, відповіли на всі мої питання.
Добре пройшов візит в даній клініці. Дякую.
Ця клініка нам дуже сподобалася.
Все добре було на візиті. Хочу підписати декларацію з сімейним лікарем саме у цій клініці, мені тут все дуже сподобалося.
Візит чудово пройшов в цій клініці. Все було гаразд.
Дуже зручно місцеперебування клініки та швидко була проведена Мамографія. Претензій немає до обслуговування.
Я задоволений візитом, в клініці все пройшло чудово, сподобалося обслуговування, дякую.
Мені все дуже сподобалося в клініці, дякую.
Дуже все гарно, якісно, професійно. я дуже задоволена, дякую!
Клініка сподобалася, дуже приємно вразили ціни на послуги, ціни не космос. Лікар діагностики дуже гарно ставився до пацієнта. Візит пройшов чудово, є побажання, щоб клініка мала послуги для дітей, було б чудово