Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Все було чудово, гарна клініка, мені дуже сподобалося. Лікар УЗД спеціаліст дуже хороший, я задоволена візитом в клініку
Сподобалася клініка. Часто користуємося послугами цієї клініки.
У клініці було доволі комфортно перебувати, все як завжди було на найвищому рівні, усі необхідні послуги надавалися якісно, питань взагалі ніяких немає до клініки.
На дуже подобається ця клініка. Стабільно користуємося послугами цієї клініки.
Дуже сподобалася клініка, лікар УЗД спеціаліст дуже хороший, дякуємо всім
Проведенням діагностики в цій клініці задоволений, все на належному рівні, дякую.
Сподобалася клініка.Все пройшло на найвищому рівні. Дуже комфортно було у клініці, все супер. Дякую.
Візитом до клініки залишилась задоволеною.
Все было отлично, записались в клинике на следующий прием
Сподобалось у клініці. Ввічливий персонал. Консультація була добре роз'яснена.
Все сподобалось.Все нормально пройшло. Я дуже задоволена.
Все пройшло добре, комфортно. Умовами, відношенням лікаря та проведенням діагностики задоволена, за потреби-звертатимуся. Дякую!
Все подобається, ходимо завджи в цю клініку
Все чудово, охайно, працівники виховані та доброзичливі
Записувалась в клініку на УЗД. Дуже приємні враження, лікар все розповіла дуже фахово, доступно, ретельно
Сервіс на належному рівні, дуже уважний підхід до клієнта. За потреби звертатимуся ще. Рекомендую
Візитом залишився задоволеним - отримав усе на що розраховував. За потреби звертатимусь ще. Рекомендую.
В клинике все очень прошеные. Ничего не рассказывают. Ничего не объясняют. Пришел, поводил, вот листик иди дальше. Что хочешь то и делай.
В клинике встретили замечательно.Персонал внимательный, профессиональный. Мне доплекс делала УЗИ-специалист Чайка Ольга Ивановна, она мме показалась отличным специалистом, во время диагностики она комментировала то, что видела и дала ответы на волнующие меня вопросы. Я бы рекомендовала всем, кому нужно идти в клинику, выбирать именно эту.
Очень понравилась клиника, особенно УЗИ-специалист, который проводил мне диагностику.
Мне очень понравилось обслуживание в клинике, особенно профессионализм узи специалиста, который мне делал УЗИ.
Очень понравилась врач — УЗИ, очень внимательная.