Doc.ua - бронь лекарств в несколько кликов! Скидка до 30% в свыше 6000 аптек

Мовиксикам ОДТ таблетки 7,5 мг №20
Внешний вид товара может отличаться от изображенного
в наличии
Производитель: Мови Хелс
309.00 - 423.30 грн

309.00 - 423.30 грн

Формы выпуска

Формы выпуска, которые есть в вашем городе

Аналоги (Совпадение по составу действующего вещества)

Фармакологические свойства

Форма выпуска: Таблетки
Кому можно: Взрослым
Способ ввода: Под язык
Взаимодействие с едой: После

Инструкция - Мовиксикам ОДТ таблетки 7,5 мг №20 Скачать инструкцию

Склад

діюча речовина: мелоксикам; 1 таблетка містить мелоксикаму 7,5 мг або 15 мг; допоміжні речовини: маніт (Е 421), кросповідон, тальк, сорбіт (Е 420), натрію лаурилсульфат, кислота лимонна безводна, аспартам (Е 951), магнію стеарат, ароматизатор йогуртовий, ароматизатор лісових ягід, повідон.

Показання

Короткотривале симптоматичне лікування загострення остеоартрозу.

Довготривале симптоматичне лікування ревматоїдного артриту та анкілозивного спондиліту.

Протипоказання

• Гіперчутливість до мелоксикаму або до інших складових лікарського засобу, а також до активних речовин з подібною дією, таких як НПЗП, ацетилсаліцилова кислота (мелоксикам не слід призначати пацієнтам, у яких виникали симптоми астми, носові поліпи, ангіоневротичний набряк або кропив’янка після прийому ацетилсаліцилової кислоти або інших НПЗП);
  • ІІІ триместр вагітності (див. розділ «Застосування у період вагітності або годування груддю»);
  • діти віком до 16 років;
  • шлунково-кишкова кровотеча або перфорація, пов’язана з попередньою терапією НПЗП в анамнезі;
  • активна або рецидивна пептична виразка/кровотеча в анамнезі (два або більше окремих підтверджених випадки виразки або кровотечі);
  • тяжка печінкова недостатність;
  • тяжка ниркова недостатність без застосування діалізу;
  • шлунково-кишкова кровотеча, цереброваскулярна кровотеча в анамнезі або інші порушення згортання крові;
  • тяжка серцева недостатність;
  • лікування періопераційного болю при коронарному шунтуванні.\

Спосіб застосування та дози

Для перорального застосування.

Этот препарат в аптеках г. Киев
На карте Cписок
Аптека оптових ц... (Київська 48)м. Київ, Дарницький р-н, просп. Бажана Миколи, буд. 3г
309 грн
Бажаємо здоров'я01001, м.Київ, вул.Велика Житомирська, 8/14, прим.31; 38
360.35 грн
Бажаємо здоров'я04215, м.Київ, пр-т Свободи, 26В
310.48 грн
АНЦвулиця Богатирська, 6/1
313.06 грн
Аптека оптових ц... (Київська 20)м. Київ, Шевченківський р-н, вул. Загорівська, буд. 3/15
316 грн
Аптечна мережа 911 (Київська 170)м. Київ, Оболонський р-н, просп. Оболонський, буд. 22в
316 грн
Бажаємо здоров'я04111, м.Київ, вул.Щербаківського Данила,72
316.47 грн
Аптека оптових ц... (Київська 109)м. Київ, Дарницький р-н, вул. Центральна, буд. 21Б, прим. 76
317 грн
Дешево (Київ Апт. пункт №6-1 "Вітанікус")м. Київ, Шевченківський р-н, вул. Багговутівська, 1
318 грн
Аптека оптових ц... (Київська 188)м. Київ, Святошинський р-н, б-р Вернадського Академіка, буд. 79
325 грн
Бажаємо здоров'я04205, м.Київ, пр-т Оболонський,22-В, прим.168
325.61 грн
Аптечна мережа 911 (Київська 248)м. Київ, Солом'янський р-н, вул. Ушинського, буд. 27, нежитл. прим. 74
326 грн
Аптека оптових ц... (Київська 231)м. Київ, Деснянський р-н, вул. Мілютенка, буд. 30/12, прим. (гр. прим.) 183
326 грн
Бажаємо здоров'я04106, м.Київ, вул.Загорівська(Багговутівська),4, прим.61
326.6 грн
Аптека оптових ц... (Київська 208)м. Київ, Деснянський р-н, вул. Левицького Ореста, буд. 6, нежитл. прим. 2
328 грн
Бажаємо здоров'я03142, м.Київ, вул.Мирослава Поповича(Семашка),21, прим.19
333.53 грн
Аптека оптових ц... (Київська 110)м. Київ, Деснянський р-н, вул. Бальзака Оноре де, буд. 6
336 грн
Бажаємо здоров'я04114, м.Київ, вул.Вишгородська,56/2
336.5 грн
Бажаємо здоров'я02166, м.Київ, вул.Мілютенка,23
336.5 грн
Аптека оптових ц... (Київська 153)м. Київ, Дарницький р-н, вул. Вербицького Архітектора, буд. 18
338 грн
Показать еще 20 аптек

Товары которые сейчас покупают

Онлайн-консультация с профессиональным врачом не выходя из дома
Заказать консультацию