Doc.ua - бронь лекарств в несколько кликов! Скидка до 30% в свыше 6000 аптек

Цефикс капсулы 400 мг, №5
Внешний вид товара может отличаться от изображенного
По рецепту в наличии

160.8 - 183.08 грн
Цефикс порошок 100 мг/5 мл 60 мл
Цефикс порошок 100 мг/5 мл 60 мл
233 - 281.22 грн
Формы выпуска, которые есть в вашем городе

Аналоги (Совпадение по составу действующего вещества)

Фармакологические свойства

Форма выпуска: Капсулы
Кому можно: Взрослым, Детям, Кормящим, Аллергикам, Диабетикам, Водителям
Способ ввода: Внутрь / перорально
Взаимодействие с едой: Не имеет значения

Инструкция - Цефикс капсулы 400 мг, №5 Скачать инструкцию

Склад

діюча речовина: цефіксим;

1 капсула містить цефіксиму (у формі тригідрату) 400 мг;

допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна, натрію лаурилсульфат, магнію стеарат, натрію кроскармелоза, олія рослинна гідрогенізована.

склад оболонки капсули:

корпус капсули: FD&C Blue № 1 (Е 133), титану діоксид (Е 171), желатин, вода очищена;

кришка капсули: FD&C Blue № 1 (Е 133), титану діоксид (Е 171), желатин, вода очищена.

Показання

Інфекційно-запальні захворювання, спричинені чутливими до препарату мікроорганізмами:

– інфекції верхніх дихальних шляхів (у тому числі запалення середнього вуха) та інші інфекції верхніх дихальних шляхів (синусит, фарингіт, тонзиліт бактеріальної етіології) у випадку відомої або підозрюваної стійкості збудника до інших часто використовуваних антибіотиків, або у разі ризику неефективності лікування;

– інфекції нижніх дихальних шляхів (включаючи гострий бронхіт та загострення хронічного бронхіту);

– інфекції сечовивідних шляхів (у тому числі цистит, цистоуретрит, неускладнений пієлонефрит).

Протипоказання

Підтверджена гіперчутливість до антибіотиків групи цефалоспоринів або до інших компонентів препарату; підвищена чутливість до пеніцилінів; порфірія.

Спосіб застосування та дози

Прийом їжі не впливає на всмоктування цефіксиму. Тривалість курсу лікування залежить від тяжкості захворювання та встановлюється індивідуально. Зазвичай курс лікування становить 7 днів, у разі необхідності – 14 днів. При інфекціях, спричинених Streptococ

Этот препарат в аптеках г. Киев
На карте Cписок
Аптечна мережа 911 (Київ-Хрещатик 22)м. Київ, Шевченківський р-н, вул. Хрещатик, буд. 22
240.9 грн
Бажаємо здоров'я02099, м.Київ, вул.Бориспільська, 9, прим.3
244 грн
Бажаємо здоров'я02230, м.Київ, пр-т Червоної Калини (Маяковського),26а
244.66 грн
Аптека оптових цін (Київська 57)м. Київ, Святошинський р-н, просп. Берестейський, буд. 47А
254.38 грн
Бажаємо здоров'я04114, м.Київ, вул.Вишгородська,56/2
255.5 грн
Бажаємо здоров'я04212, м.Київ, вул.Героїв полку "Азов"(Маршала Малиновського),4-В, прим.268
255.5 грн
Аптека оптових цін (Київська 75)м. Київ, Шевченківський р-н, пров. Політехнічний, буд. 1/33
255.54 грн
Аптека Копійкавул. Д. Щербаковського, 47-А (Щербакова)
256.78 грн
Аптека оптових цін (Київська 89)м. Київ, вул. Кирилівська, буд. 127
259.31 грн
Аптека Доброго Днявул. Бульварно-Кудрявська, 21, Київ
Аптека Доброго Днявул. Чавдар Є., 13, Київ
260.8 грн
Аптека Доброго Днявул. Кільцева дорога, 1 (TРЦ Respublika PARK, вхід 4, поряд з Сільпо), Київ
Бажаємо здоров'я03164, м.Київ, вул.Булаховського Академіка,28, прим.1
Бажаємо здоров'я02094, м.Київ, вул.Вінстона Черчилля(Червоноткацька),22
Бажаємо здоров'я03062, м.Київ, пр-т Берестейський(Перемоги), 100-ф
АНЦвул. Маршала Тимошенка, 29
263.18 грн
Аптека оптових цін (Київська 17)м. Київ, Святошинський р-н, просп. Берестейський, буд. 136
264.39 грн
Подорожникм. Київ, бульв. Гавела Вацлава, 18Г
266.6 грн
АНЦпр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграду), 22
267.26 грн
Бажаємо здоров'я02121, м.Київ, вул.Братства тарасівців(Декабристів),6, прим.202
267.5 грн
Показать еще 20 аптек

С этим товаром тоже покупают

Процесс получения рецепта на Цефикс капсулы 400 мг, №5

Начиная с 1 августа 2022 года, согласно закону “Наказ МОЗ України від 21.07.2022 р. № 1284” препарат Цефикс капсулы 400 мг, №5 возможно только при наличии электронного рецепта. А уже с 1 апреля 2023 были внесены изменения в закон, согласно с “Приказом МОЗ Украины от 15.03.2023 № 494” он распространился на другие препараты, в частности все рецептурные лекарственные средства.

С помощью сервиса Doc.ua - Eрецепт за 10 минут вы можете получить электронный рецепт на лекарство для того чтобы купить Цефикс капсулы 400 мг, №5 . В условиях нашего времени поход к врачу не всегда является возможным. Наш сервис призван решить проблему невозможности оффлайн-посещения специалиста. Не выходя из дома, с помощью Doc.ua - Eрецепт пройдите консультацию врача с дальнейшей возможностью получения рецепта на Цефикс капсулы 400 мг, №5 .

Наличие декларации с семейным врачом не является обязательным условием.

Товары которые сейчас покупают

Онлайн-консультация с профессиональным врачом не выходя из дома
Заказать консультацию