Мгновенная связь с Doc.ua

Doc.ua - бронь лекарств в несколько кликов! Скидка до 30% в свыше 6000 аптек

Бисопрол таблетки 2,5 мг №20
Внешний вид товара может отличаться от изображенного
в наличии
Артикул 002959Код регистрации UA/3214/01/03
Торговое название: Бисопрол
Действующее вещество: Bisoprolol
Производитель: Фармак
37.10 - 44.78 грн

37.10 - 44.78 грн

Формы выпуска

Формы выпуска, которые есть в вашем городе

Аналоги (Совпадение по составу действующего вещества)

Фармакологические свойства

Форма выпуска: Таблетки
Кому можно: Взрослым, Аллергикам, Диабетикам, Водителям
Способ ввода: Внутрь / перорально
Взаимодействие с едой: Не имеет значения

Инструкция - Бисопрол таблетки 2,5 мг №20 Скачать инструкцию

Склад. діюча речовина: бісопролол;

1 таблетка містить бісопрололу фумарату у перерахуванні на 100 % речовину 2,5 мг;

допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна, кальцію гідрофосфат, кросповідон, кремнію діоксид колоїдний безводний, магнію стеарат.

Показання

Лікування хронічної серцевої недостатності з систолічною дисфункцією лівого шлуночка в комбінації з інгібіторами АПФ, діуретиками, при необхідності – серцевими глікозидами.

Протипоказання

- Гостра серцева недостатність або серцева недостатність у стадії декомпенсації, що потребує внутрішньовенної інотропної терапії;

- кардіогенний шок;

- атріовентрикулярна блокада II і III ступеня;

- синдром слабкості синусового вузла;

- синоатріальна блокада;

- симптоматична брадикардія;

- симптоматична артеріальна гіпотензія;

-  тяжка форма бронхіальної астми;

- пізні стадії порушення периферичного кровообігу або хвороби Рейно;

- феохромоцитома, що не лікувалася;

- метаболічний ацидоз;

- підвищена чутливість до бісопрололу або до інших компонентів лікарського засобу.

Спосіб застосування та дози

Препарат Бісопрол® слід приймати не розжовуючи, вранці під час сніданку, запиваючи невеликою кількістю рідини.

Стандартна терапія хронічної серцевої недостатності: інгібітори АПФ або антагоністи ангіотензину ІІ, блокатори β-адренорецепторів, діуретики і, у разі необхідності, серцеві глікозиди.

На початок лікування бісопрололом пацієнт не повинен мати ознак загострення. Можливе транзиторне погіршення серцевої недостатно

Этот препарат в аптеках г. Одесса
На карте Cписок
Бажаємо здоров'я65111, м.Одеса, пр-т Князя Володимира Великого(Добровольського),128, прим.147
35.56 грн
Аптека Копійкапр. Князя В.Великого (Добровольського), 63а
40.1 грн
Бажаємо здоров'я65080, м.Одеса, вул.Філатова академіка, 2, корп.1, прим.4Н
35.56 грн
Бажаємо здоров'я65111, м.Одеса, вул.Владислава Бувалкіна(Бочарова генерала),30/1
Бажаємо здоров'я65078, м.Одеса, вул.Євгена Танцюри(Петрова генерала), 61
Бажаємо здоров'я65012, м.Одеса, бульвар Італійський,11, прим.1А
35.57 грн
Бажаємо здоров'я65069, м.Одеса, пр-т Князя Володимира Великого(Добровольського),109-А
36.63 грн
Бажаємо здоров'я65023, м.Одеса, вул.Пастера,14, прим.2а
36.63 грн
Аптека оптових цін (Одеса 6)Одеська обл., м. Одеса, Приморський р-н, вул. Пантелеймонівська, буд. 110
37.38 грн
Аптечна мережа 911 (Одеса 12)Одеська обл., м. Одеса, Приморський р-н, вул. Пантелеймонівська, буд. 70, прим. 501, 502
37.42 грн
Аптечна мережа 911 (Одеса 8)Одеська обл., м. Одеса, Приморський р-н, вул. Європейська, буд. 70
37.98 грн
Аптека оптових цін (Одеса 5)Одеська обл., м. Одеса, Приморський р-н, вул. Велика Арнаутська, буд. 99, прим. 501
38.24 грн
Аптечна мережа 911 (Одеса 3)Одеська обл., м. Одеса, Приморський р-н, вул. Преображенська, буд. 42
38.86 грн
Аптека оптових цін (Одеса 7)Одеська обл., м. Одеса, Приморський р-н, вул. Розкидайлівська, буд. 67
39 грн
Аптека оптових цін (Одеса 24)Одеська обл., м. Одеса, Приморський р-н, вул. Преображенська, буд. 68
39.18 грн
АНЦвул. Космонавтів, 33
39.32 грн
Бажаємо здоров'я65009, м.Одеса, вул.Сегедська,14, прим.20
39.5 грн
АНЦпр. Князя Я.Мудрого (Глушка), 14
АНЦвул. Буніна, 33
39.64 грн
Аптека оптових цін (Одеса 15)Одеська обл., м. Одеса, Пересипський р-н, просп. Князя Володимира Великого, буд. 122/1Б
Показать еще 20 аптек

С этим товаром тоже покупают

Товары которые сейчас покупают

Онлайн-консультация с профессиональным врачом не выходя из дома
Заказать консультацию