Мгновенная связь с Doc.ua

Doc.ua - бронь лекарств в несколько кликов! Скидка до 30% в свыше 6000 аптек

Аффида Экспресс капс.мягкие 200мг №10
Внешний вид товара может отличаться от изображенного
в наличии

Взаимодействие с едой: После

Склад

діюча речовина: ібупрофен;

1 капсула м’яка містить 200 мг ібупрофену;

допоміжні речовини: поліетиленгліколь, калію гідроксид, вода очищена;

склад капсули: желатин, сорбіт (Е 420), вода очищена, соєвий лецитин, тригліцериди.

Показання

Симптоматичне лікування легкого та помірного болю різного походження (головний, зубний біль, болісні менструації), в тому числі при застуді та пропасниці.

Протипоказання

• Гіперчутливість до діючої речовини або до будь-якого з компонентів лікарського засобу.
  • Реакції гіперчутливості (наприклад, бронхіальна астма, риніт, ангіоневротичний набряк або кропив’янка), які спостерігалися раніше після застосування ібупрофену, ацетилсаліцилової кислоти або інших НПЗЗ.
  • Виразкова хвороба шлунка/кровотеча в активній формі або рецидиви в анамнезі (два і більше виражених епізоди виразкової хвороби чи кровотечі).
  • Шлунково-кишкова кровотеча або перфорація, пов’язана із застосуванням НПЗЗ, в анамнезі.
  • Тяжке порушення функції печінки, тяжке порушення функції
Этот препарат в аптеках г. Киев
На карте Cписок
Бажаємо здоров'я02093, м.Київ, вул.Бориспільська, 26к
86.11 грн
Аптека оптових цін (Київська 35)м. Київ, Шевченківський р-н, вул. Софіївська, буд. 1/2
95.72 грн
Бажаємо здоров'я03126, м.Київ, вул.Академіка Білецького,11
86.68 грн
Аптека оптових цін (Київська 2)м. Київ, Оболонський р-н, вул. Вишгородська, буд. 56/2
87.38 грн
Бажаємо здоров'я03187, м.Київ, вул.Заболотного Академіка,48а
87.68 грн
Аптека оптових цін (Київ №17 "Економ")м. Київ, Шевченківський р-н, вул. Олега Ольжича, буд. 8
87.9 грн
Аптека оптових цін (Київська 86)м. Київ, Шевченківський р-н, вул. Щусєва, буд. 2/19 /вул. Теліги Олени, буд. 2/19, прим. 61
88.17 грн
Аптечна мережа 911 (Київська 174 (Головна аптека))м. Київ, Шевченківський р-н, б-р Тараса Шевченка, буд. 2/54
88.4 грн
Бажаємо здоров'я03110, м.Київ, вул.Романа Ратушного(Волгоградська), 21а
89.38 грн
Бажаємо здоров'я02099, м.Київ, вул.Шевельова Юрія,48
90.06 грн
Аптека оптових цін (Київська 49)м. Київ, Печерський р-н, б-р Миколи Міхновського, буд. 30-А
90.1 грн
Аптека оптових цін (Київська 59)м. Київ, Святошинський р-н, просп. Палладіна Академіка, буд. 18/30
90.1 грн
Аптека оптових цін (Київська 54)м. Київ, Дарницький р-н, вул. Княжий Затон, буд. 4, прим. 291
90.1 грн
Аптека оптових цін (Київська 163)м. Київ, Солом'янський р-н, вул. Гарматна, буд. 39В
90.1 грн
Аптечна мережа 911 (Київська 13)м. Київ, Дніпровський р-н, вул. Бучми, №2а (Літера А)
90.95 грн
Аптека оптових цін (Київська 164)м. Київ, Деснянський р-н, вул. Сержа Лифаря, буд. 1, прим. 283
91.25 грн
Аптека оптових цін (Київська 10)м. Київ, Оболонський р-н, просп. Бандери Степана, буд. 10-Б
91.25 грн
Аптека оптових цін (Київська 129)м. Київ, Оболонський р-н, вул. Архипенка Олександра, буд. 8, прим. 183
91.73 грн
Показать еще 20 аптек

С этим товаром тоже покупают

Товары которые сейчас покупают

Онлайн-консультация с профессиональным врачом не выходя из дома
Заказать консультацию