Сторінка 6: Відновлення невинності в Києві

2.5

Другие гінекологічні клиники в Києві

Медичний центр
    Акушерство, Андрологія, Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматовенерологія, Дерматологія, Масаж, Проктологія, Репродуктологія, Терапія, УЗ-діагностика, Урологія, Флебологія, Хірургія, Ендокринологія ще
    • Wi-Fi зона,

Медичний центр «Здоров'я родини TreeAmed» - це багатопрофільний заклад. У клініці кожен пацієнт може пройти комплексне обстеження, отримати лікарські консультації за напрямками: гінекології, урології, проктології, хірургії, терапії, ендокринології, флебології, дерматології, гастроентерології. Переважаючим критерієм в сервісі «Здоров'я родини TreeAmed» є виняткова турбота про комфортабельному перебування в клініці кожного пацієнта ще

• Пн: 9:00-18:00
    • Чт: выходной

вул. Новокостянтинівська 15/15. На карті

Подільський , м.Тараса Шевченка, м.Почайна

Медичний центр
    Акушерство, Андрологія, Генетика, Гінекологія, Репродуктологія, УЗ-діагностика, Урологія, Хірургія ще
    • Паркінг,
    • Дитяча кімната,
    • Wi-Fi зона,

Медичний центр «Мати та дитина» — це спеціалізована медична установа, де команда досвідчених фахівців надає професійну допомогу з питань репродуктивного здоров’я, планування та ведення вагітності, пренатальної діагностики, гінекології, урології. Щороку сотні пар отримують у нас підтримку на шляху до здійснення своєї мрії стати батьками. Ми створюємо атмосферу турботи, комфорту та забезпечуємо необхідну психологічну підтримку кожному пацієнту. ще

• Пн-Пт: 9:00-17:00

вул. Макіївська, 8. На карті

Оболонський , м.Оболонь, м.Мінська

Акушерство, Гінекологія, Репродуктологія, УЗ-діагностика, Урологія

• Пн-Пт: 8:00-18:00

вул. Юрія Литвинського, 54/15. На карті

Дарницький , м.Харківська, м.Бориспільська

Акушерство, Гінекологія, УЗ-діагностика

Медичний центр «Мати та дитина» — це спеціалізована медична установа, де команда досвідчених фахівців надає професійну допомогу з питань репродуктивного здоров’я, планування та ведення вагітності, пренатальної діагностики, гінекології, урології. Щороку сотні пар отримують у нас підтримку на шляху до здійснення своєї мрії стати батьками. Ми створюємо атмосферу турботи, комфорту та забезпечуємо необхідну психологічну підтримку кожному пацієнту. ще

• Пн-Пт: 9:00-17:00
    • Сб: вихідний

просп. Володимира Івасюка 8, корп. 4. На карті

Оболонський , м.Оболонь

Гінекологія, УЗ-діагностика
    • Wi-Fi зона,

"Дніпролаб" - медична діагностика для всієї родини! Діагностичний центр Дніпролаб вже більше 15 років займає топові позиції серед медичних центрів в таких містах як Київ, Чернігів, Черкаси, Фастів, Бровари. У медичній лабораторії Дніпролаб Ви зможете за доступними цінами в максимально короткі терміни здати аналізи за такими напрямками: загальноклінічні, біохімічні, гематологічні, імунологічні, гормональні, алергологічні типи досліджень. Медичний персонал лабораторії - це висококваліфіковані лікарі-лаборанти з багаторічним досвідом роботи. Перед обстеженням Вас проконсультують з приводу правил підготовки до аналізів крові, сечі, калу та інших біоматеріалів. ще

• Пн-Пт: 7:00-19:00

• Сб: 8:00-12:00

пр. В. Івасюка, 27. На карті

Оболонський , м.Мінська

Медичний центр
    Акушерство, Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматовенерологія, Дерматологія, Кардіологія, Масаж, Неврологія, Оториноларингологія, Офтальмологія, Педіатрія, Сімейна медицина, Терапія, УЗ-діагностика, Урологія, Функціональна діагностика, Хірургія, Ендокринологія ще

Медичний Центр «Добробут» для всієї родини на Берестейській надає повний спектр медичних послуг для дорослих і дітей. У нас ви зможете отримати професійну допомогу висококваліфікованих лікарів, а також пройти точну і швидку лабораторну та інструментальну діагностику на обладнанні експертного класу. Фахівці центру допоможуть пройти вакцинацію відповідно до календаря щеплень МОЗ, а також розробити індивідуальний графік щеплень. ще

• Пн-Сб: 8:00-19:00

вул. Сікорського, 1 (Житловий комплекс «Зелений острів 1»). На карті

Шевченківський , м.Берестейська

Клініка
    Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматологія, Кардіологія, Косметологія, Мамологія, Неврологія, Онкологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Педіатрія, Проктологія, Рентгенологія, Сімейна медицина, Терапія, Травматологія, Трихологія, УЗ-діагностика, Урологія, Флебологія, Хірургія, Ендокринологія ще
    • Паркінг,
    • Wi-Fi зона,

Медичний центр «Меділенд» надає всі види консультативної, діагностичної та лікувальної допомоги, забезпечуючи високу якість і оперативність. Клініка Mediland входить в число кращих медцентрів столиці по використанню лазерних технологій у всіх напрямках медицини: урологія, гінекологія, хірургія, оторінолонгологія тощо. Лікарі клініки застосовують унікальні методики, розроблені на базі медцентру. ще

• Пн-Пт: 9:00-18:00

вул. Маршала Рибалка, 11-Б. На карті

Шевченківський , м.Лук'янівська

Клініка
    Анестезіологія, Гастроентерологія, Гінекологія, Неврологія, Проктологія, Стаціонар, Терапія, УЗ-діагностика, Урологія, Флебологія, Функціональна діагностика, Хірургія ще
    • Пн-Пт: 8:00-20:00
    • Сб: 9:00-18:00