Сторінка 22: Електрокоагуляція новоутворень шкіри в Києві

2.5

Другие дерматологічні клиники в Києві

Дерматологія, Кардіологія, Психіатрія, Психологія, Ендокринологія
    • Wi-Fi зона,

Unity — це клініка, що поєднує сучасні технології, досвідчену команду та індивідуальний підхід. Ми створюємо гармонійний зв'язок між внутрішнім та зовнішнім здоров'ям, допомагаючи знайти баланс між фізичним самопочуттям, ментальним станом та природною красою. Ми підтримуємо людей у пошуку відповідей, відновленні впевненості в собі та побудові кращого майбутнього. ще

• Пн-Сб: 9:00-21:00

вул. Костянтинівська, 75, офіс 309. На карті

Подільський , м.Тараса Шевченка

Клініка
    Акушерство, Алергологія, Анестезіологія, Гастроентерологія, Гематологія, Гінекологія, Дерматологія, Денний стаціонар, Кардіологія, Масаж, Неврологія, Онкологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Офтальмологія, Педіатрія, Проктологія, Психологія, Пульмонологія, Ревматологія, Сімейна медицина, Стаціонар, Терапія, Травматологія, УЗ-діагностика, Урологія, Функціональна діагностика, Хірургія, Ендокринологія, Ендоскопія ще
    • Аптека в клініці,
    • Wi-Fi зона,

Клініка Viva на Автозаводській – це НОВА багатопрофільна клініка в сім’ї мережі клінік Vivа де гармонічно поєднаний багаторічний досвід, найкращі спеціалісти, передові технічні розробки та комфортні умови для кожного клієнта. ще

• Пн-Нд: 8:00-21:00

вул. Автозаводська, 99/4. На карті

Оболонський , м.Оболонь, м.Героїв Дніпра

Медичний центр
    Алергологія, Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматологія, Інфектологія, Кардіологія, Масаж, Неврологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Офтальмологія, Педіатрія, Травматологія, УЗ-діагностика, Урологія, Хірургія ще
    • Паркінг,

Медичний центр Дитина — багатопрофільний лікувально-діагностичний заклад, фахівці якого готові надати кваліфіковану допомогу дітям до 18-ти років. Центр працює щоденно. Завдяки злагодженій роботі персоналу, знанням і вмінням знайти індивідуальний підхід до кожного малюка, дитина не відчуває дискомфорт і страх. Стаж співробітників досягає 18-ти років. Вони регулярно проходять стажування за кордоном, а за основу надання допомоги взяті принципи західних центрів. ще

• Пн-Вс: 9:00-19:00

пр-т Алішера Навої, 1. На карті

Дніпровський , м.Дарниця, м.Харківська

Дерматологія, Педіатрія, Сімейна медицина
    • Wi-Fi зона,

Медичний центр «Мій Лікар» на Оболоні - сучасний заклад первинної медичної допомоги для дорослих і дітей. Працює за договором із Національною службою здоров'я України (НСЗУ), що дає змогу пацієнтам отримувати медичні послуги безкоштовно в межах програми медичних гарантій. У клініці також доступні платні послуги: консультації, лабораторна діагностика, консультації дитячого дерматолога, вакцинація, медичні документи та інше. ще

• Пн-Пт: 9:00-17:00
    • Сб: вихідний

вул. Левка Лук’яненка, 13А. На карті

Оболонський , м.Мінська

Медичний центр
    Алергологія, Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматологія, Імунологія, Кардіологія, Неврологія, Оториноларингологія, Педіатрія, Пульмонологія, Сімейна медицина, Терапія, Ендокринологія ще
    • Wi-Fi зона,

Цінність нашого життя — у самому житті, яке неможливе без здоров’я!» Медичний центр «ДІВЕРО» – медичний заклад, який пропонує широкий спектр медичних послуг для дітей та дорослих, шляхом узагальнення практичного досвіду, що поєднує у собі традиційні медичні протоколи та сучасні прогресивні технології, готовий запропонувати своїм пацієнтам новий, цілісний, комплексний підхід, орієнтований на виявлення та усунення тих причин, які заважають пацієнтам вести повноцінне активне життя. У центрі нашої турботи пацієнт, його родина, здоров’я та довголіття. Наша місія не лише полегшити симптоми поточних захворювань, але й попередити хворобу, досягти оптимального стану здоров’я, який покращить якість життя пацієнта та членів його сім’ї. ще

• Пн-Пт: 8:00-20:00
    • Сб-Нд: 9:00-18:00

просп. Берестейський, 67. На карті

Святошинський , м.Нивки

Медичний центр
    Акушерство, Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматологія, Денний стаціонар, Кардіологія, Косметологія, Масаж, Неврологія, Оториноларингологія, Педіатрія, Подологія, Сімейна медицина, Терапія, УЗ-діагностика, Функціональна діагностика, Ендокринологія ще

Багатопрофільний медичний центр в місті Київ - приватна клініка з професійними лікарями. Тут працюють висококваліфіковані фахівці з великим стажем в лікувальній практиці. Головне завдання медперсоналу центру - надати медичну допомогу всім пацієнтам що звернулися до нас.. Робота фахівців клініки постійно вдосконалюється - лікарі ретельно вивчають і впроваджують передовий досвід колег з інших країн. Уважність до кожного клієнта, індивідуальний підхід, врахування всіх побажань та відгуків - головний девіз, з яким починається кожен день лікарів медичного центру. ще

• Пн: 7:30-3:2767
    • Вт-Пт: 7:30-18:00
    • Сб: 8:00-16:00
    • Нд: 9:00-14:00

Пр-т. Червоної калини 69. На карті

Деснянський

Медичний центр
    Акушерство, Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматологія, Кардіологія, Оториноларингологія, Сімейна медицина, УЗ-діагностика, Урологія, Функціональна діагностика, Ендокринологія ще

• Пн-Пт: 7:30-18:00
    • Сб-Нд: 8:00-11:00

с. Гора вул. Центральна 2. На карті

Київська область

Клініка
    Дерматовенерологія, Дерматологія, Косметологія, Подологія
    • Wi-Fi зона,

Клініка дерматології та лікувальної косметології «Делекос» - це гарант якості наданих медичних послуг. Професіоналізм співробітників, високий рівень сервісу і новітнє медичне обладнання, забезпечують ефективне лікування і збереження здоров'я кожного пацієнта. ще

• Пн-Сб: 9:00-21:00

бул. Лесі Українки, 34. На карті