Послуги терапа

за популярністю south
за рейтингом south
за ціною south
за кількістю відгуків south
Гінекологія, Оториноларингологія, Пластична хірургія, Стоматологія, Урологія, Хірургія
пн-пт: 9:00-19:00; сб: выходной; вс: выходной

сел. Слобожанський, вул. Теплична, 17

Консультация в терапии
Гінекологія, Дерматологія, Ендокринологія, Ендоскопія, Кардіологія, Мамологія, Неврологія, Онкологія, Ортопедія, Педіатрія, Пластична хірургія, Проктологія, Психіатрія, Психологія, Психотерапія, Пульмонологія, Реабілітологія, Ревматологія, Сімейна медицина, Терапія, Травматологія, УЗ-діагностика, Урологія, Функціональна діагностика, Хірургія
  • Wi-Fi зона

Багатопрофільний медичний центр AMBY MEDICAL CENTER надає пацієнтам широкий спектр послуг: заключення декларації з сімейним лікарем, діагностика, лабораторні аналізи, консультації вузьких спеціалістів, превентивна медицина, реабілітація, хіміотерапія, хірургічні операції, денний стаціонар. AMBY — це сучасна турботлива медицина з відчуттям нових реалій.

пн-сб: 8:00-20:00; вс: 8:00-18:00

бул. Кучеревського 1

Центральний

Консультация в терапии
Акушерство, Андрологія, Гінекологія, Гастроентерологія, Дерматологія, Кардіологія, Неврологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Педіатрія, Ревматологія, Сімейна медицина, Травматологія, УЗ-діагностика, Урологія

«Garvis — Твоя територія здоров'я!» — це мережа приватних медичних центрів, до складу якої входять медичні центри «Сімейний лікар», два діагностичних центри Garvis, багатопрофільний хірургічний центр Garvis та реабілітаційний центр Garvis. «Garvis — Твоя територія здоров'я!» — це поєднання найкращого міжнародного досвіду, новітніх технологій та найсучаснішого обладнання.

пн: 8:00 - 18:00, вт: 8:00 - 18:00, ср: 8:00 - 18:00, чт: 8:00 - 18:00, пт: 8:00 - 18:00

ЖК «Олімпійський», бульвар Кобзаря, 2, приміщення 2/5

Педіатрія, Сімейна медицина, Терапія, УЗ-діагностика, Функціональна діагностика
  • Wi-Fi зона

Медичний центр "Medical Care" - це багатопрофільний заклад амбулаторної допомоги дорослим та дітям. Основна мета - допомогти вирішити Вашу проблему зі здоров'ям комплексно і швидко, попередити і реабілітувати

пн-пт: 9:00-18:00; сб: 9:00-16:00; вс: выходной

вул. Василя Вишиваного (Свєтлова), буд.42А ж/к Палермо

Консультация в терапии
Андрологія, Гінекологія, Гастроентерологія, Дерматологія, Ендокринологія, Кардіологія, Лабораторна діагностика, Неврологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Педіатрія, Ревматологія, Сімейна медицина, Травматологія, УЗ-діагностика, Урологія, Функціональна діагностика, Хірургія
  • Дитяча кімната
  • Wi-Fi зона

пн: 9:00 - 17:00, вт: 9:00 - 17:00, ср: 9:00 - 17:00, чт: 9:00 - 17:00, пт: 9:00 - 17:00

бульвар Зоряний, 1М

Консультация в терапии
Інфектологія, Алергологія, Венерологія, Гінекологія, Гастроентерологія, Генетика, Дієтологія, Дерматологія, Ендокринологія, Ендоскопія, Кардіологія, КТ і МРТ, Лабораторна діагностика, Мамологія, Неврологія, Нефрологія, Онкологія, Психіатрія, Психотерапія, Пульмонологія, Ревматологія, Рентгенологія, Сексологія, Терапія, Травматологія, Трихологія, УЗ-діагностика, Урологія, Функціональна діагностика, Хірургія
  • Дитяча кімната
  • Wi-Fi зона

пн: 8:00 - 19:00, вт: 8:00 - 19:00, ср: 8:00 - 19:00, чт: 8:00 - 19:00, пт: 8:00 - 19:00

пр-т Слобожанський, 109 А

Консультация в терапии
Анестезіологія, Гінекологія, Гастроентерологія, Ендокринологія, Ендоскопія, Кардіологія, Неврологія, Оториноларингологія, Офтальмологія, Психологія, Пульмонологія, Терапія, УЗ-діагностика, Урологія, Функціональна діагностика, Хірургія
  • Wi-Fi зона

Точна діагностика, денситометрія, УЗД, 17 лікарів різних спеціалізацій, лабораторні дослідження, крапельниці краси

пн: 9:00 - 18:00, вт: 9:00 - 18:00, ср: 9:00 - 18:00, чт: 9:00 - 18:00, пт: 9:00 - 18:00, сб: 9:00 - 18:00

пр. Гагаріна (Науки) 112 А (ЖК Comfort City Рибінський)

Консультация в терапии
Гінекологія, Дерматологія, Кардіологія, Неврологія, Педіатрія, Сімейна медицина, Урологія

пн: 9:00 - 16:00, вт: 9:00 - 16:00

Запорізьке шосе, 80

Консультация в терапии
Анестезіологія, Гінекологія, Ендокринологія, Лабораторна діагностика, Мамологія, Неврологія, Нейрохірургія, Онкологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Пластична хірургія, Проктологія, Рентгенологія, Терапія, Травматологія, Урологія, Флебологія, Хірургія

пн-сб: 8:00-17:00; вс: выходной

вул. Батумська, 7 а

Лабораторна діагностика, Педіатрія, Сімейна медицина

пн: 8:00 - 16:00, вт: 8:00 - 16:00, ср: 8:00 - 16:00, чт: 8:00 - 16:00, пт: 8:00 - 16:00

проспект Героїв, 17А

Соборний