Акції та знижки приватних клінік

Check-Up Medium чоловічий в Он Клінік в Миколаєві
Перевірка чоловічого здоров'я.
25 днiв
Check-up «Дитячий» в МЦ ZDRAVO
За рекомендацією ВООЗ CHECK-UP необхідно проходити щороку. Це дає можливість перевірити організм і переконатися, що дитина здорова, або виявити захворювання ще до появи перших симптомів, щоб своєчасно розпочати лікування та уникнути можливих ускладнень. Здоров’я дитини — найцінніше. Саме тому ми пропонуємо вам пройти комплексне обстеження в клініці ZDRAVO.
Національний скринінг здоров’я 40+ в ОН Клінік Миколаїв
«Національний скринінг здоров’я 40+» — державна програма профілактичних медичних обстежень для громадян України віком 40 років і старше, спрямована на раннє виявлення факторів ризику та початкових проявів: серцево-судинних захворювань; цукрового діабету; порушень психічного здоровʼя.
Національна програма Скринінг здоров’я 40+ в «МЕДИЧНА ЗІРКА» Миколаїв
Після 40 років організм потребує особливої уваги та регулярної перевірки здоров’я. Саме тому створено скринінг здоров’я 40+ - програму, спрямовану на раннє виявлення ризиків серцево-судинних захворювань, цукрового діабету та розладів ментального здоров’я. У клініках «Медична Зірка» цей скринінг можна пройти БЕЗКОШТОВНО. Подбайте про себе сьогодні - щоб зберегти активність і якість життя на роки вперед.
Check-up «Чоловічий» в МЦ ZDRAVO
Ви відчуваєте, що «заводитеся» не так швидко, як раніше, а нічні візити до туалету стали звичкою? Більшість чоловіків звикли терпіти: важкість у боці після вечері, дискомфорт при сечовипусканні або незрозумілу дратівливість. Але за цим часто стоять «тихі» загрози: простатит, який переходить у хронічну форму, гормональний збій або приховані проблеми з нирками. Ми розробили цей комплекс, щоб ви могли за один візит отримати повну «карту» свого стану та впевненість у чоловічій силі.
Check-up «Здорове серце» в МЦ ZDRAVO
Ваше серце працює 24/7 — дайте йому шанс на довге життя! Інфаркт стається раптово, але його передумови формуються роками. Не чекайте на «тривожний дзвінок» від організму. Check-up «Здорове серце» — це найвигідніша інвестиція у вашу безпеку. Запишіться на Check-up «Здорове серце»!
Check-up «Річний розширений» чоловічий в МЦ ZDRAVO
Ви відчуваєте, що працюєте на межі можливостей, а втома стала вашим постійним супутником? Чоловіки часто ігнорують «дрібниці»: легкий дискомфорт у попереку, важкість після їжі або незвичну задишку, списуючи все на втому. Проте саме так організм подає сигнали про приховані загрози — від проблем із простатою та печінкою до ризику раптового інфаркту чи діабету. Ми створили цей комплекс, щоб ви могли перевірити стан основних систем організму за мінімум часу та запобігти хворобам ще до їх появи.
Check-up «Річний розширений» жіночий в МЦ ZDRAVO
Чи знаєте ви, що насправді відбувається у вашому організмі, коли ви відчуваєте «просто втому»? У щоденній метушні ми звикаємо ігнорувати сигнали тіла: легке запаморочення, дискомфорт у животі, апатію або тьмяність шкіри. Проте більшість небезпечних станів — від анемії та гормональних збоїв до онкологічних ризиків — на ранніх стадіях протікають абсолютно безболісно. Ми створили «Річний розширений» Check-up, щоб ви могли перестати гадати та отримали повний контроль над своїм здоров’ям за мінімум візитів.
Check-up «Здорове серце дитини» в МЦ ZDRAVO
Check-up «Здорове серце дитини»: Впевненість у кожному кроці вашого малюка. Діти не завжди можуть поскаржитися на дискомфорт у грудях чи втому. Часто приховані особливості розвитку серця або наслідки перенесених інфекцій (ангін, вірусів) проявляються лише з часом. Чек-ап у ZDRAVO — це можливість за один візит переконатися, що серце та суглоби вашої дитини розвиваються правильно.
Check-up «Жіночий» після 45 років в МЦ ZDRAVO
Після 45 років жіночий організм входить у період особливих змін. Гормональна перебудова впливає не лише на настрій, а й на обмін речовин, стан судин, серця та міцність кісток. Часто «дзвіночки» від організму — припливи, коливання ваги чи безсоння — сприймаються як неминучість, хоча насправді це сигнали, що потребують уваги фахівців. Ми створили цей комплекс, щоб ви могли пройти цей етап впевнено, зберігши красу, здоров'я та високу якість життя.
04:34:35
Показати ще 10 Акціїautorenew