Дитяче здоров'я - тема, яка завжди викликає палкі дискусії. Кожна мама готова дати корисну пораду на будь-який життєвий випадок щодо іншої дитини. Але як тільки питання стосується здоров'я рідної дочки або сина, раціональність і логіка зникає, на їх місце приходять страх, а часто навіть паніка.
Без медичної освіти складно визначити, чи достатньо лікування призначеними препаратами вдома, або знадобиться залишити дитину в стаціонарі під постійним медичним наглядом з боку професіоналів.
У такому випадку радимо продумати заздалегідь, куди звертатися за допомогою, щоб її надали швидко і максимально ефективно. Ідеальний варіант - медичний заклад, який поєднує прийом лікаря-педіатра і стаціонар.
Дитячий стаціонар розрахований на лікування широкого спектру захворювань. Саме для таких випадків підходить цілодобовий стаціонар сімейної клініки «Амеда», де забезпечені високі стандарти сучасної медицини:
У цілодобовому дитячому стаціонарі лікують дітей від 29 днів до 18 років з такими патологіями:
Звертайтеся, і ви відчуєте на собі принцип роботи сімейної клініки «Амеда»: «Дбаємо, як про рідних».