Чому варто робити пластику грудей в Києві?

Як і будь-яка пластична операція, маммопластика повинна проводитися досвідченим кваліфікованим хірургом в установі, яке зможе забезпечити якість, безпеку і надійність результату. DOC.UA поговорив з пластичним хірургом Геннадієм букою, який розповів про переваги проведення операції в клініці «CitiDoctor».

Лікар  Паращенко Андрій Віталійович на Doc.ua
9років досвіду
«ОН Клінік» в Чернігові
вул. Героїв Чорнобиля, 3на карті
Черниговская область
Консультація хірурга 550 грн
Виберіть день прийому для запису
keyboard_arrow_leftнд 20  лип.пн 21  лип.вт 22  лип.keyboard_arrow_right

На сьогоднішній день в Києві більше 20 клінік пропонують послуги зі збільшення грудей. Безумовно, клініки мають свої переваги, про які розповідають своїм майбутнім пацієнтам.

Але у випадку з пластичною хірургією, пацієнти рідко дзвонять на ресепшн і записуються на прийом до будь-якого лікаря. Зазвичай пацієнт спочатку шукає хірурга і потім від лікаря залежить, в якій клініці буде проводитися операція.

А чим керується хірург, коли запрошує своїх пацієнтів в ту чи іншу клініку? Адже по суті вся відповідальність за результат лежить на ньому. Геннадій Бука вирішив поділитися своїми думками і причинами, чому він робить маммопластику саме в клініці CitiDoctor.

DOC.UA: Мамопластика, як відомо, недешева операція. В першу чергу, клієнтів завжди цікавить цінова політика установи. Чим ваша клініка виділяється на тлі інших?

Геннадій Бука: Вартість маммопластики в клініці CitiDoctor я можу охарактеризувати двома словами: чесна і гнучка.

Чесна ціна. Вам кажуть кінцеву ціну за системою «все включено», а включено абсолютно все! Витрати на операцію, після операції, компресійний білизна і багато іншого. Ні маркетингової «низької ціни», до якої потім додаються всілякі витрати і пацієнтка отримує шок в кінцевому рахунку, а я - негативну репутацію, немає прихованих платежів, немає збільшення вартості після операції.

При цьому в клініці існують програми лояльності для пацієнтів, в рамках якої хірург разом з клінікою періодично проводять акції, в яких ціна - теж чесна.

DOC.UA: Чи надається можливість заздалегідь побачити кінцевий результат оперативного втручання? Чи є візуалізація результату операції ще на етапі консультації?

Геннадій Бука: У клініці CitiDoctor впроваджені і успішно використовуються всі можливості для візуалізації кінцевого результату. Уже на першій консультації за допомогою зовнішніх сайзерах, 3-D моделювання можна не тільки побачити, відчути себе з ідеальною грудьми, але і шляхом порівняння різних варіантів підібрати оптимальний обсяг імпланту.

Варто відзначити, що в клініці завжди є великий вибір імплантів. Я вибираю на операції то, що потрібно саме окремого клієнта, а не те, що є «під рукою».

DOC.UA: Для тих, хто боїться болю - як йдуть справи з наркозом і знеболенням в клініці?

Геннадій Бука: Наркоз - гранично важлива складова операції. Моїми пацієнтами наркоз сприймається як здоровий сон. Їм подобається наркоз, а мені - анестезіологічне забезпечення та стан пацієнтів в ранньому післяопераційному періоді. Тому, що в клініці є: досвідчені лікарі, ліцензії на всі види сильнодіючих знеболюючих, а також найсучасніше обладнання для моніторингу.

DOC.UA: Що можете сказати про ранньому післяопераційному періоді? Чи можна розраховувати на комплексну профілактику ускладнень?

Геннадій Бука: Хочу підкреслити, що відразу після операції пацієнти прокидаються в відділенні інтенсивної терапії, і тільки після достовірної стабілізації всіх життєво важливих параметрів їх переводять в палату. Вночі в клініці завжди чергує лікар.

Ускладнення рідко беруться з нізвідки. У розвитку ускладнень поряд з хірургічною технікою велике значення має стерильність повітря в операційній. У медичній клініці CitiDoctor - це не тільки складна система медичної вентиляції, ламінарні потоки, а й спеціальна операційна для пластичних операцій, тому в повітрі, в принципі, немає іншої флори навіть в кінці операційного дня.

Дуже важливе питання - це сучасні коагулятори від кращих світових виробників, які дозволяють надійно зупиняти кровотечу під час дрібних судин під час операції, що є надійною профілактикою гематом в післяопераційному періоді. Це дозволяє мені в більшості випадків уникати дренажів після операції. А клієнткам - на наступний ранок щасливими і красивими йти додому.

DOC.UA: чи приділяється увага питанню онконастороженості?

Геннадій Бука: Я приділяю питання здоров'я грудей особливого значення, в обов'язковому порядку до операції виконується УЗД, мамографія, при необхідності МРТ, комплексне лабораторне обстеження.

У клініці працюють досвідчені і професійні онкомаммологи, завжди є можливість колегіально обговорити складний випадок і вибрати оптимальне рішення. Ми можемо обґрунтовано вирішити будь-яке питання.

DOC.UA: Чи може пацієнтка розраховувати на збереження своєї конфіденційності?

Геннадій Бука: Збереження конфіденційності при маммопластиці - мій пріоритет, і в клініці CitiDoctor створені для цього всі умови: одномісні комфортні палати, "шлюзова система" по персональним картками і багато іншого.

А ще, побут визначає свідомість, в тому числі медичний побут. Високотехнологічне, красиво, зручно і безпечно.