Психологічні клініки в Києві в районі Подільський (49)

Дивитись Психологів Києва
clear
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Приватний кабінет психолога Клімова К.В.
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Приватний кабінет психолога Климова К.В. надає послуги висококласного лікаря-психотерапевта. Приємна атмосфера, індивідуальний підхід і зацікавленість у вирішенні проблем пацієнта (розладів харчової поведінки, депресивних і тривожних розладів, психосоматичних розладів та ін.) Роблять даний медичний заклад одним з кращих у своєму роді в Києві
add_box Психологія Психотерапія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
пр. 40-річчя Жовтня, 48на карті
Голосіївський м.Голосіївська м.Деміївська
вул. Горького, 6 на карті
Шевченківський м.Палац Спорту м.Площа Українських Героїв
Кабінет психологічної допомоги Наталії Наливайко
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Качественная психотерапевтическая и психологическая помощь в решении трудной жизненной ситуации, преодолении кризиса, изменение неуспешного жизненного сценария, выработка стрессоустойчивости и наработка психологической модели поведения, которые позволят самостоятельно и успешно справляться с проблемными жизненными ситуациями.
access_time_filled пн : 13:00 - 17:00 access_time_filled чт : 11:00 - 17:00 access_time_filled пт : 13:00 - 16:00 access_time_filled вт : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
Киев, ул. Гайдара, 50Б на карті
Шевченківський м.Вокзальна м.Площа Українських Героїв
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет психолога Вікторії Орлик (Бурової)
add_box Психологія ... ще
У приватному кабінеті психолога Вікторії Орлик надають кваліфіковану допомогу психологічного профілю. Досвідчений психолог спеціалізується на кризовому консультуванні, вирішенні сімейних та індивідуальних проблем, використовує в своїй практиці гештальт-підхід. Допомагає при депресивних станах, тривожності, посттравматичному стресовому розладі
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Щекавицька, 30/39на карті
Подільський м.Контрактова площа
Приватний кабінет психолога Рибик Лариси
add_box Психологія ... ще
У приватному кабінеті психолога Рибик Лариси надають психологічну допомогу у кризових та екстремальних ситуаціях, підтримку при втраті близьких. Проводиться лікування психологічних травм, порушень адаптації та посттравматичних стресових розладів. Фахівці допомагають своїм пацієнтам подолати депресію
вул. Артема, 58/2а, оф.14на карті
Шевченківський м.Університет м.Лук'янівська
Психологічний центр «Преображение»
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Сучасний психологічний центр "Преображение" пропонує повне і коректне вирішення всього комплексу психоемоційних проблем, індивідуальний підхід до кожної окремої ситуації, психоаналіз, гештальт. Персонал ретельно відібраний з кваліфікованих терапевтів з великою практикою в різних областях.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 22:00
вул.Межигірська 56, офіс 1на карті
Подільський м.Тараса Шевченка
Приватний кабінет психолога Буневич Юлії Андріївни
add_box Психологія ... ще
У приватному кабінеті психолога Буневич Юлії Андріївни надається медична допомога за такими напрямками, як: психологія, нейропсихологія. Спеціаліст застосовує сучасні методики лікування проблем і захворювань психологічного профілю
Андріївський узвіз, 34 оф. 4на карті
Подільський м.Поштова площа м.Контрактова площа
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет психолога Янович Р.Є.
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Приватний кабінет психолога Янович Р.Є. приймає пацієнтів для надання психологічної допомоги в різних ситуаціях: професійне вигорання; емоційне виснаження; психічна неврівноваженість, дратівливість, агресивність; хронічна втома; дитячо-батьківські конфлікти; складності в міжособистісних відносинах та інші. Консультування проводиться в приватному кабінеті або онлайн.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 21:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Терещенківська 7/13на карті
Шевченківський м.Університет м.Театральна м.Площа Українських Героїв
Приватний кабінет психолога Тетяни Заверталюк
add_box Психологія ... ще
У приватному кабінеті психолога Тетяни Заверталюк надають якісну і дієву психологічну допомогу для дорослих пацієнтів. Психолог може надати такі види послуг: індивідуальне і парне консультування (очно/онлайн), позитивна психотерапія, гештальт-терапія, НЛП, коучинг, системна сімейна терапія
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled чт : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Андріївський узвіз, 34на карті
Подільський м.Контрактова площа
Я – Базис, центр конструктивної психології
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Приватний кабінет психолога Каліщук С.М. надає професійну допомогу при різних психологічних проблемах у дорослих та дітей. Провідний спеціаліст – кандидат наук, психолог. Перевага приватної практики – індивідуальний підхід, великий досвід у цій галузі, групові тренінги та програми, конфіденційність лікування, комфортна атмосфера.
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
вул. Межигірська, 56на карті
Подільський м.Тараса Шевченка
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Центр конструктивної психології «Я – Базис» на Січових Стрільців надає широкий спектр психологічних послуг. Прийом ведуть кваліфіковані дипломовані спеціалісти. У центрі можна записатися прийом до психолога чи психотерапевту.
вул. Січових Стрільців, 58/2 Ана карті
Шевченківський м.Лук'янівська