Приватні клініки Києва в районі Печерський (199)

Дивитись лікарів Києва

Руки-Ножиці

Салон краси
21відгук
add_box Косметологія Масаж Подологія ... ще
У салоні краси «Руки-Ножиці» надаються послуги за такими напрямками, як естетична косметологія, трихологія (лікування волосся і шкіри голови), апаратна косметологія і естетика тіла. Висококваліфіковані фахівці проводять процедури на найвищому рівні, використовуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта і інноваційні методики. Салон оснащений виключно сучасним і новим обладнанням.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 21:00
вул. Ковпака, 4на карті
Печерський м.Либідська м.Палац Україна
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Центр ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин
add_box Андрологія Мануальна терапія Офтальмологія Урологія ... ще
Український науково-практичний центр ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин Міністерства охорони здоров'я України створено відповідно до Указу Президента України в 1994 році. Тут дотримуються власних розробок у лікуванні, а також використовують світовий досвід хірургії та терапії.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
Кловський узвіз, 13ана карті
Печерський м.Кловська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет сімейного лікаря Сіхарулідзе К. Г.
add_box Сімейна медицина ... ще
Приватний кабінет сімейного лікаря Сіхарулідзе К. Г. спеціалізується на діагностиці та лікуванні субфебрилітетів, лихоманки неясного генезу, цирозу печінки, герпетичних/TORCH-інфекцій, лімфаденопатії, вірусних гепатитів та інших хвороб
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Предславинська, 37, оф. 509на карті
Печерський м.Палац Україна
Приватний кабінет психотерапевта Шевчук Олени
add_box Психологія Психотерапія ... ще
У приватному кабінеті Олени Володимирівни Ви можете отримати якісну психологічну допомогу в разі проблем зі здоров'ям, складних відносин у сім'ї, при стресі та життєвих кризах. Лікар працює з дорослими і підлітками. Можлива термінова консультація
Паркінг
access_time_filled пн - ср : 14:00 - 19:00 access_time_filled вт - чт : 10:00 - 17:00 access_time_filled пт : 14:00 - 17:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Межигірська, 56на карті
Подільський м.Тараса Шевченка
вул. Підвисоцького, 10/10
Приватний кабінет Юлії Онухової
7відгуків
add_box Психологія Психотерапія ... ще
В приватному кабінеті надається кваліфікаційна допомога, яка потрібна пацієнтам з психологічними проблемами. Досвідчений лікар проводить психодіагностику, психотерапію, арт-терапію, групові консультації
access_time_filled пн : вихідний access_time_filled вт : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled чт : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул Хрещатик, 15на карті
Печерський м.Хрещатик м.Майдан Незалежності
Інтернаціональна багатопрофільна клініка
add_box Алергологія Андрологія Венерологія Гастроентерологія Гематологія Гепатологія ... ще
Клініка IMP (Інтернаціональна багатопрофільна клініка) надає своїм пацієнтам інноваційні медичні послуги відповідно до західного стандарту медичної допомоги, зокрема американських протоколів лікування. Особливістю клініки є те, що лікарі ведуть прийом англійською, іспанською, португальською, шведською, арабською, хінді, українською та російською мовами. Лікарі мають міжнародний рівень освіти (США, Європа) і досвід роботи за кордоном. Основні напрямки: сімейна медицина, педіатрія, гінекологія, хірургія, ендокринологія, ортопедія
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб - нд : 10:00 - 3:00
вул. Євгена Коновальця, 44на карті
Печерський м.Печерська
Формула

Формула

Стоматологична клініка
4відгуки
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
«Формула» - стоматологічна клініка, яка вже 12 років є провідною стоматологією в Україні. У стоматології "Формула" надаються високоякісні послуги в сфері лікування ясен і зубів, ортопедичної, хірургічної та дитячої стоматології. Головний напрямок роботи стоматологічної клініки "Формула" - естетична стоматологія.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Єжи Ґедройця, 2на карті
Печерський м.Печерська м.Палац Україна
ДЕНТ-IН, стоматологічний центр

ДЕНТ-IН, стоматологічний центр

Стоматологична клініка
3відгуки
add_box Ортодонтія Стоматологія ... ще
Стоматологічний центр "ДЕНТ-ІН" - це втілення новітніх технологій в поєднанні з роботою кваліфікованих фахівців. Використовуючи комплексний підхід в лікуванні зубів, лікарі-стоматологи досягають висококласних результатів, як з естетичної, так і з функціональної сторін.
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Кіквідзе, 11на карті
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 21:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Дмитрієвська, 80, оф. 97на карті
Шевченківський м.Лук'янівська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Олександрівська центральна міська клінічна лікарня
add_box Кардіологія Неврологія Терапія Хірургія ... ще
Генератор в клініці
«Олександрівська центральна міська клінічна лікарня» має наступні відділення: хірургії, неврології, вертебрології, урології, офтальмології, кардіології, ревматології, відділення переливання крові. У ній можна зробити МРТ, рентген-діагностику, функціональну, радіоізотопну та променеву діагностику. Крім того, у наявності є медична лабораторія
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 16:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Шовковична, 39/1, 3 корпус, 1 поверхна карті
Печерський м.Палац Спорту м.Кловська м.Площа Українських Героїв
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини ДУС (Державного управління справами)
add_box Хірургія ... ще
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Верхняя, 5на карті