Приватні клініки Києва в районі Дарницький (194)

Дивитись лікарів Києва
Академічна стоматологія

Академічна стоматологія

Стоматологична клініка
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
В «Академічній стоматології» виконують всебічну терапію патологій зубних рядів і ротової порожнини. Очолює клініку досвідчений стоматолог, доцент і кандидат медичних наук, Олексій Віталійович Біда. В «Академічній стоматології» крім стоматологічної терапії проводять навчальні курси для лікарів, організовують стоматологічний туризм.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 10:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Єлизавети Чавдар, б. 2, офіс 190на карті
Дарницький м.Осокорки
Медичний центр Святого Пантелеймона на вул. Сімферопольській
add_box Акушерство Алергологія Андрологія Венерологія Гастроентерологія Дерматологія ... ще
Медичний центр Святого Пантелеймона був відкритий в 2001 році родиною лікарів, які поставили собі за мету надавати якісну кваліфіковану медичну допомогу. Центр названий ім'ям цілителя Святого Пантелеймона. Досвідчені лікарі вже більше 15-ти років надає широкий спектр медичних послуг, покращуючи їх якість з кожним роком.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 18:00 access_time_filled нд : 9:00 - 18:00
вул. Симферопільська, 19/1на карті
Дарницький м.Харківська
СтоматКа

СтоматКа

Стоматологична клініка
add_box Стоматологія ... ще
Клініка «СтоматКа» - це поєднання високого професіоналізму лікарів, сучасного оснащення, технологій, високої якості і домашнього затишку.
access_time_filled пн - чт : 10:00 - 17:00 access_time_filled нд : 10:00 - 19:00 access_time_filled пт : вихідний access_time_filled сб : вихідний
пр. Петра Григоренка, 22/20на карті
Дарницький м.Позняки
California Medical Office

California Medical Office

Медичний центр
add_box Імунологія ... ще
California Medical Office mission is to provide personalized, high-quality care on an as-needed or preventative basis. We have created a practice that we believe in and choose for our own family members. We are a full-service family practice of dedicated, experienced physicians who believe in working with our patients to maintain and improve their health.
add_box Імунологія ... ще
access_time_filled пн : вихідний access_time_filled вт : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled чт : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
add_box
Шевченківський м.Червоний хутір
Приватний кабінет дерматолога
add_box Дерматологія Косметологія Трихологія УЗ-діагностика Дерматовенерологія Подологія
Высококвалифицированная дерматология, оснащена современным оборудованием для проведения диагностики и лечения заболеваний кожи, волос и ногтей!
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
ул. Братиславская, 14-Бна карті
Дарницький
Спеціалізована медико-санітарна частина № 10
add_box Урологія ... ще
Специализированная медико-санитарная часть № 10 - это современное многопрофильное лечебно-профилактическое учреждение высшего уровня аккредитации. В структуру входят: поликлиника, дневной стационар на 20 коек, санитарно-эпидемиологическая станция, стоматологическое отделение и вспомогательные лечебно-диагностические отделения
access_time_filled пн : 8:00 - 14:00 access_time_filled вт - ср : 8:30 - 14:00 access_time_filled чт : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
пров. Волго-Донський, 3на карті
Дарницький м.Чернігівська м.Лісова м.Бориспільська м.Червоний хутір
Територія розвитку Оксани Королович
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Центр «Територія розвитку і освіти Оксани Королович» пропонує послуги психологічного супроводу, індивідуального та сімейного консультування освітні курси для психологів і психотерапевтів, проведення духовних практик, медитацій, ретритів, психологічний аутсорсинг для власників компаній
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Дніпровська набережная, 26-Дна карті
Дарницький м.Осокорки
Київська міська клінічна лікарня № 1
add_box Кардіологія Кардіохірургія Неврологія Нейрохірургія Онкологія Оториноларингологія ... ще
Київська міська клінічна лікарня №1 розпочала свою діяльність з 1951 і близько 70 років є головним медичним закладом, який забезпечує потреби населення у кваліфікованій, доступною, своєчасною медико-консультативної, лікувальної та діагностичної допомоги жителям міста Києва.
Харківське шосе 121на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Центр психічного здоров'я «4Help»
add_box Психіатрія Психотерапія ... ще
Центр психического здоровья «4help» специализируется на лечении широкого спектра психиатрических и психотерапевтических заболеваний, таких как: фобии, обсессивно-компульсивное расстройство, паническое расстройство, посттравматический стресс и др. Специалисты клиники в лечении психотерапевтических заболеваний руководствуются принципами доказательной медицины, которые основаны на научных исследованиях. В клинике можно получить как очную консультацию, так и онлайн, что удобно для жителей других стран
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 19:00
ул. Срибнокильская, 1 на карті
Дарницький
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
МедікоМенте - медичний центр сучасної аддіктології
add_box Наркологія Неврологія Психіатрія Психотерапія Терапія Стаціонар
MedicoMente надає медичну допомогу з лікування наркологічної, гральної та алкогольної залежності. Допомагають вирішити проблеми із залежностями кваліфіковані фахівці
access_time_filled пн - нд : Цілодобово
Київська обл., Бориспільський р-н, с / з Гнединський, з/о «Калина», вул. Медова 10на карті
Дарницький м.Славутич