"Мій офтальмолог" – мережа офтальмологічних центрів у Харкові, з філіями на Олексіївці, Салтівці, Нових Будинках та ХТЗ. У кожній філії працюють дитячі та дорослі офтальмологи, які забезпечують лікування всієї родини. Центр оснащений сучасним обладнанням для діагностики та терапевтичного лікування очей, а також має оптику для виготовлення окулярів.
add_box Акушерство Гінекологія Кардіологія Масаж Неврологія Оториноларингологія ... ще
У «ІнтерМедіа», широкопрофільному медичному центрі, надають послуги з консультаційної, діагностичної та лікувальної діяльності, хірургії та лазерної терапії. Центр оснащений медичними апаратами від лідерів світового ринку медичного обладнання - німецьких, італійських і японських виробників. У «ІнтерМедіа» працюють лікарі гінекологи, терапевти, дерматовенерологи, пульмонологи, кардіологи, ЛОРи, невропатологи, офтальмологи, стоматологи, хірурги, масажисти. Клініка веде прийом пацієнтів з 18 років.
Офтальмологічний кабінет «Люксоптика» має велику кількість філій в Києві та інших містах України, в яких ведуть прийом висококваліфіковані лікарі-офтальмологи з метою лікування аномалій рефракції. Тут проводять комплексну діагностику зору дорослим і дітям, розповідають пацієнтам, як підтримувати зір в нормі і якщо є необхідність, допомагають підібрати засоби корекції
Харківська школа правильного мовлення «Риторика» надає послуги з консультування, діагностування та подальшого лікування мовних порушень у дітей і підлітків. Логопеди «Риторики» рятують маленьких пацієнтів від мови захлинаючись, заїкання, дислексії, прогресуючої ізольованою афазії і інших проблем з промовою.